05 / 05 / 2024

zafer bayramı

zafer bayramı

Ankaralıları, Ankara Emniyet Müdürlüğü uyardı. 2 gün boyunca kapalı olacak. İşte detaylar!

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Bugün bankalar açık mı? 30 Ağustos kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?

Türkiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanırken, resmi tatilin etkileri de birçok alanda hissedilecek. 101. yıl dönümü olan bu özel günde, bankalar, kargolar ve PTT'nin çalışma durumları merak konusu oldu. İşte 30 Ağustos 2023 Çarşamba günüyle ilgili önemli bilgiler...

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Arçelik'ten Zafer Bayramı coşkusu! Seçili ürünlerde büyük indirim! İşte Arçelik 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Arçelik Zafer Bayramı'na özel seçili ürünlerde büyük kampanya başlattı. Bulaşık makinesinden, kahve makinesine kadar aradığınız tüm ürünleri indirimli bir şekilde alabilirsiniz. İşte Arçelik Zafer Bayramı'na özel fiyat listesi...

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

İncek Loft’ta 2400 metrekarelik dev Türk Bayrağı dalgalanıyor!

Ulus olarak bağımsızlık mücadelemizin önemli bir dönüm noktasını oluşturan ve her yıl gururla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’nci yıldönümü anlamlı bir etkinliğe sahne oluyor.

Zafer Yıldırım'dan Zafer Bayramı mesajı!

Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamak amacıyla yayınladığı mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Nevşehir Nissara AVM 26 Ağustos'ta açılacak!

AVM'ye kavuşan iller git gide artıyor. Bu yıl Nevşehir'in ilk AVM'si Nissara açılıyor. 26 Ağustos Zafer Bayramı'nda kapılarını açacak AVM'nin yatırımcısı Duygu Mühendislik İnşaat oldu.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Danıştay kararı Balçova'da çifte bayram yaptırdı!

Balçova ilçesinde arsalarıyla ilgili imar planları nedeniyle mağduriyet yaşadıkları gerekçesiyle "Balçova Arsa Mağdurları" derneğinin hukuk mücadelesi zafer getirdi. Danıştay kararı İzmir Balçova'da çifte bayram yaptırdı.

zafer bayramı Haberi

zafer bayramı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 29 ile 30 Ağustos tarihilerinde araç trafiğine kapatılacak yollar hakkında bilgi verdi. Yapılan açıklamada hangi saate kadar olacağı açıklandı.

İşte merak edilen detaylar…

Ankara’da yollar 29 ile 30 Ağustos tarihilerinde kapalı olacak. Emniyet Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada törenler ile ilgili bilgilere yer verdi. Açıklamada, trafiğe kapatılacak yollar da belirtilerek şu bilgiler veridi; 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri bağlamında Anıtkabir'de ‘Devlet Töreni’ ve TBMM tören alanından başlanarak, İnönü Bulvarı- Atatürk Bulvarı- Ulus Meydanı- Cumhuriyet Caddesi, Ulus 1. TBMM Binasına kadar olan kısımda ‘Resmi Geçit Töreni’ yapılacaktır.

Etkinlikler kapsamında, Atatürk Bulvarının Kuğulu Kavşak ile Ulus Meydanı arasında kalan bölümü Ulus Meydanı'na gidiş istikametine göre tek yönlü olacak şekilde 30 Ağustos 2022 Salı günü saat - 06.00'dan itibaren;

Dikmen Caddesinin 15...