05 / 05 / 2024

Zafer Havalimanı sefer

Zafer Havalimanı sefer

Zafer Havalimanı İşletme Müdürü Nedim Uzunkaya, yaptığı açıklamada, Türkiye' nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı' nda, haftada 4 kez yapılan seferler 7' ye çıkarıldı...

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

İstanbul Havalimanı rekorunu tazeledi! Avrupa'nın zirvesine çıktı

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın yayımladığı verilere göre, İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı seçildi. İstanbul Havalimanı, 19-26 Eylül’de bin 286 uçuş gerçekleştirdi. İşte detaylar…

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Zafer Havalimanı satılıyor!

Kütahya, Afyon ve Uşak illerine hizmet sunması amacıyla 2012'de Yap-İşlet-devret modeliyle hizmete sunulan Zafer Havalimanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Zafer Bölgesel Havalimanı'nın garanti ödemeleri mecliste!

Zafer Bölgesel Havalimanı için yapılan garanti ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

İstanbul Havalimanı belgesel oldu: İlk kez bugün 20.00'de yayınlanacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu 'Bir Zafer Anıtı: İstanbul Havalimanı' belgeselini anlattı...

Kütahya'ya YHT projesi yapılacak mı?

Kütahya'ya yapılması planlanan hızlı tren projesi olup olmadığı ve Zafer Havalimanı'nın yolcu sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemeler mecliste!

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemelere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, sorularını Bakan Albayrak'a sordu..

İstanbul Havalimanı'nda sefer başarısı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı'ndan ilk üç günde yapılan seferlerin büyük bir başarıyla gerçekleştiğini söyledi.

Zafer Havalimanı sefer Haberi

Zafer Havalimanı sefer

Zafer Havalimanı İşletme Müdürü Nedim Uzunkaya, yaptığı açıklamada, havalimanında 15 Aralık’tan itibaren artırılan sefer sayılarının ilgi görmeye başladığını bildirdi.


Kütahya'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na haftada 4 kez yapılan uçak seferlerinin 7'ye çıkarıldığını belirten Uzunkaya, şunları kaydetti:


''Artırılan sefer sayıları ile birlikte doluluk oranı da yüzde 90’lara ulaştı. Bunun önümüzdeki günlerde daha da artacağını bekliyoruz. Uçuşlarımız, pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri saat 18.25’te İstanbul’dan Kütahya'ya, aynı günlerde 20.10'da Kütahya'dan İstanbul'a uçuşumuz var. Salı, perşembe ve cumartesi günleri saat 06.40''ta da İstanbul'dan Kütahya'ya, aynı günlerde 08.25'te Kütahya'dan İstanbul'a uçuşlar olacak. Bu seferlerimizin dışında önümüzdeki aylarda Zafer Havalimanı'ndan Gaziantep'e de bir sefer konulması...