12 / 05 / 2024

Zafer Kurtul kimdir

Zafer Kurtul kimdir

Sabancı Holding’in geçen yıl şirket alım satımı konusunda çok aktif olduğunu belirten Kurtul, “2014’te 4 milyar TL’lik yatırım yapacağız, bu yıla ilişkin satın alma üzerine de çalışıyoruz” dedi.

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Sabancı Holding 2017’de 4,5 milyar TL yatırım yapacak!

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul “Türkiye’ye inanıyoruz, yatırıma devam ediyor. 2016 global anlamda zor bir yıl oldu ama buna rağmen Sabancı Holding olarak son beş yılın en büyük yatırımını da bu sene 4,1 Milyar TL olarak yaptık.”dedi.

Zafer Kurtul: Biz de faizin düşük olmasını istiyoruz!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, TL kredilerinde faiz oranlarının ucuz olmadığını belirterek, “Belirleyici olan bankaların fonlaması ve TL mevduata ne faiz verildiği” dedi

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Akçansa ile yükseldi!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü için “Ülkemize bugüne kadar çok büyük yatırımlar yapmış bir topluluk olarak, bu büyük projenin içinde yer almaktan dolayı oldukça gururluyuz” dedi.

Sabancı Holding'ten enerji sektörüne dev yatırım!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, “Enerjisa üretim ve satış faaliyetlerinden oluşan ana iş kolunda zamanında aldığı tedbirler ile başarılı operasyonlarını sürdürdü. Zorlu pazar koşullarında yenilenebilir enerjinin önemli payı sayesinde, üretim portföyümüzün verimliliğini artırdık.''dedi.

Sabancı Holding çimentoda güçlendi!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, çimento şirketlerinin geçen yılki güçlü performanslarının da üzerine çıkarak net karlarını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14 artırdığını belirtti.

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zafer Karoğlu..

Zafer Gülçur kimdir?

Erdoğan Elmas ve Ertur Yener' le birlikte gerçekleştirdiği çok sayıda büro ve kamu binasıyla tanınan Mimar Zafer Gülçur kimdir? Mimar Zafer Gülçur, başka hangi projelere imza attı?

Sabancı Holding 3,5 milyar lira yatırım yapacak!

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul, 2015'te 3,5 milyar liralık kombine yatırım yapacaklarını açıkladı. Zafer Kurtul, düzenlenen basın toplantısında şirketin hedeflerini açıkladı.

Zafer Arpacı kimdir?

Uşak Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı kimdir? Zafer Arpacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Arpacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Arpacı...

Zafer Mergen kimdir?

Manisa Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen kimdir? Zafer Mergen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Mergen ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Mergen..

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

Zafer Kurtul kimdir Haberi

Zafer Kurtul kimdir

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, grubun 2013 yılı faaliyetlerini ve geleceğe ilişkin  hedeflerini aktarmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Kurtul, toplantıda yaptığı konuşmada, “Sabancı Topluluğu 2013 yılında ortaklarıyla birlikte yaklaşık 10 milyar lira yatırım yaptı. 2014’te de 4 milyar liralık yatırım yapacağız, bu yıla ilişkin satın alma üzerine de çalışıyoruz” dedi.


Sabancı Holding’in geçen yıl şirket alım satımı konusunda çok aktif olduğunu belirten Zafer Kurtul, “Yabancı ortaklıklar ülkemize yabancı yatırımı kazandırmak açısından son derece önemli. Biz ülkemizin geleceğine güveniyoruz. Hedeflediğimiz gibi devam ediyoruz. Yatırımlarımızda bir değişikliğe gitmedik” diye konuştu.


Çift haneli büyüme

Sabancı Holding olarak hem büyüme hem de öz sermaye karlılığında çift haneli büyüme beklediklerini ifade eden Kurtul, şirketin 2013 yılı finansal rakamlarını şöyle aktardı: “Konsolide net satışlarımız 24.2 milyar lira....