02 / 05 / 2024

Zafer Şen

Zafer Şen

Şenefe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hayrettin Şen ve Zafer Şen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Konut yatırımı için en doğru zaman!

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. Yıldırım, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara ''en uygun zaman'' dedi.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Kütahya'daki Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihalesi mecliste!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Kütahya'da bulunan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihale sürecine ilişkin 10 soru hazırladı. Pekşen sorularını Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Yenilenen Zafer Çarşısı faaliyete geçti!

Ankara'nın en önemli simgelerinden olan ve bulunmayan kitapların adresi olan "Zafer Çarşısı", Büyükşehir Belediyesi tarafından tümüyle yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Çarşı engelliler için de düzenlendi.

Bursa Zafer Mahallesi kentsel dönüşümle yenilenecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye binası, dev Zafer Parkı ve diğer yatırımlarla birlikte hızlı bir dönüşüme girecek olan Zafer Mahallesi'nin çok yakında Bursa'nın en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline geleceğini söyledi.

Zafer Mahallesi Bursa'nın cazibe merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye binası, dev Zafer Parkı ve diğer yatırımlarla birlikte hızlı bir dönüşüme girecek olan Zafer Mahallesi’nin çok yakında Bursa’nın en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline geleceğini söyledi.

Zafer Yurtsever: Konut sektöründe 2014 sonu yılbaşına kadar iyi rakamlar yakalanır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Gül İnşaat Satış Koordinatörü Zafer Yurtsever; konut sektörünü 2014 sonunda nelerin beklediğini ve şu anki durumu değerlendirdi...

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

YDA İnşaat Dalaman Havalimanı ihalesinde en yüksek teklifi verdi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünde yapılan ihalede, Komisyon Başkanı Zafer Topuz, firmaların iç zarflarını açtı. İhalede en yüksek teklifi, 705 milyon avro+KDV ile YDA İnşaat verdi.

Zafer Karakılıç: Kaçak çivi dahi çaktırmam!

Zafer Karakılıç, önceliklerinin planlı bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Belediyeler yıkarak kaçak yapılaşmayla mücadele etmeye çalışıyor. Biz buna en başından müdahale ederek tek bir çivi çakılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Zafer Havalimanı'nın yapıldığı Altıntaş geleceğin en parlak ilçesi olarak gösteriliyor!

Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'a hizmet veren Zafer Havalimanı'nın yapıldığı Kütahya'nın Altıntaş ilçesi, aldığı yatırımlarla geleceğin en parlak ilçesi olarak gösteriliyor. Başkan Yüzüak, havalimanını sıçrama tahtası olarak görüyor...

Zafer Şen Haberi

Zafer Şen

Şenefe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 27 Şubat tarihinde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile Hayrettin Şen ve Zafer Şen tarafından kuruldu. 


Firmanın iş konusu içeriside Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak yer alıyor. 


Şenefe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: İstiklal Mahallesi, Talatpaşa Caddesi, No: 94/B...