15 / 05 / 2024

Zağnos Paşa Meydanı balıkesir

Zağnos Paşa Meydanı balıkesir

Halktan aldığı destekle birçok eseri, dört yıl gibi bir zaman içinde Balıkesir halkına kazandırdıklarını kaydeden Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, bunun mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi....

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Balıkesir'de 5 bin 100 riskli yapı yıkıldı! 

Balıkesir'de Zağnos Paşa Camii Meydan projesinde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir'de 5 bin 100 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 2 adet konut açık satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular bugün başladı.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde yer alan 4+1 2 adet konut kurasız olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 4+1 2 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Erzurum Murat Paşa Meydanı için çalışmalar başladı!

Erzurum Murat Paşa Camii ve Hamamını çevreleyen alanı açarak bir meydan projesi başlatan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, gün yüzüne çıkarılmayı bekleyen çok eser olduğunu söyledi.

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi için tercih yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Camii Meydan Projesi’nde halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi uygulayacaklarını söyledi. Uğur, ''Vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti''dedi.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde yer alan 20 adet konut kurasız olarak açık satşa sunuluyor. Peki, TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman başlıyor?

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru dönemi bugün bitiyor!

Toplamda 73 adet daire satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Trabzon Zağnos TOKİ başvuru dönemi bugün bitiyor.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın sona eriyor!

Toplamda 73 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Trabzon Zağnos Evleri başvuruları yarın sona eriyor.

Trabzon Zağnos'daki iş yerleri 120 ay vade ile satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 14 Temmuz 2016 tarihinde 29 ilde 190 iş yeri ve 17 konutu açık arttırma ile satışa çıkarıyor.Trabzon-Zağnos ve birçok ildeki projelerde yer alan iş yerlerinin yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satılacağı açıklandı.

Zağnos Paşa Meydanı balıkesir Haberi

Zağnos Paşa Meydanı balıkesir

Belediye Başkanı İsmail Ok'un önemli projeleri arasında yer alan Zağnos Paşa Meydanı ve Otopark İnşaatı'nın temeli, düzenlenen törenle atıldı. Eski Hal Binası'nın yerine yaklaşık 7 bin metrekare büyüklüğünde bir meydan ile zemin altına toplam 8 bin metrekare büyüklüğe sahip iki katlı bir otopark yapılacağını ifade eden Ok, Balıkesir halkına, Çarşı esnafına, Zağnos Paşa Camii'ne ve Karesi Türbesi'ne yakışır bir eser ortaya çıkartmaya çalıştıklarını söyledi. 


Dört yıl içinde; Alparslan Türkeş Spor Kompleksi, bölgenin ve Türkiye'nin en büyüğü olan Hayvan Pazarı, 250 bin metrekareden büyük Çınarlıdere Mezarlığı, çok sayıda kapalı pazaryeri, Balıkesir'in ikinci büyük parkı olan Asri Mezarlık Şehitler Parkı, toplam 250 bin metrekarenin üzerinde yeşil alan, yeni bulvarlar ve %90'ı hibe olan 25 milyon euroluk Katı Atık Yönetimi Projesi'ni hayata geçirdiklerini...