03 / 05 / 2024

Zağnos Vadisi nerede

Zağnos Vadisi nerede

Zağnos Vadisi konutları kurayla sahiplerini buldu. Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında vadinin güney kısmında yapılan 226 konut Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'ndeki kura çekiminin ardından hak sahiplerini buldu.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Seferihisar Mandalina Vadisi'nde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile satışa çıkarılan "Mandalina Vadisi Ekolojik Yaşam Alanı" projesinde satışlar devam ediyor. Peki Mandalina Vadisi nerede? İşte detaylar...

Xioami Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Xioami Saç Kurutma Makinesi, genelde bu cihazlarda oluşan teknik sıkıntıları en aza indirgemiş ve kolay kolay arıza yapmayan bir cihazdır. zaten en popüler özelliklerinden biri de budur. Xioami Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Saçlarınıza şekil vermek artık sizin için sorun haline gelmeyecek. Saçlarınıza çektiğiniz fön ile herkesin gözü sizde olacak.  Peki Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch kendini kanıtlamış ve yılların tecrübesi ile tekrar karşınıza çıkıyor. Beyaz eşya denildiğinde ismi kadim bir geçmişe sahip olan markanın buzdolapları da fiyatı araştırılan ürünler arasında. Peki Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ventoso Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 08 Mart 2023 fiyat listesi

 Ventoso Fön Makinesi saçlarınıza istediğiniz şekli hacmini bozmadan saçlarınızı yıpratmadan vermenin adı Ventoso   Peki Ventoso Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Airfryer fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

İster misafirlerinize ister çocuklarınıza pratik bir şeyler hazırlamak isterseniz Philips Airfryer sizin büük yardımcınız olacak. Peki Philips Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mini fırınlar en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Misafirlerinze en lezzetliyi sunabilmek için, Simfer 4502 Yoğurt Yapma Fonksiyonlu Turbo Beyaz 45 Lt Midi Fırın tam ihtiyacınıza göre. Peki Simfer  Midi Fırın nerede ne kadar? İşte detaylar...

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Zağnos Vadisi nerede Haberi

Zağnos Vadisi nerede

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklasa yaptığı Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında vadinin güney kısmında yapılan 226 konut Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'ndeki kura çekiminin ardından hak sahiplerini buldu. Tabakhane, Zağnos ve Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinde hak sahibi olan vatandaşlara verilen konutlar için noter huzurunda çekiliş yapıldı. 


ÇARPIKLIĞA SON 


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yapılan kura çekiminin ardından evlerine kavuşan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini iletirken, "Söz verdiğimiz gibi Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşümünün tamamlanması adımlarını sürdürürken, 226 konutun Zağnos, Tabakhane Vadileri ve Çömlekçi'de hak sahibi olan vatandaşlarımız için kura çekimi yapılmak suretiyle konutları belirlenmiştir. 


Hak sahiplerinin yeni sıcak yuvalannda oturmaya başlayacak olmaları bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Yeni evlerinin hayırlı olmasını, aileleriyle ömür boyu mutlu huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim. Hemşerilerimize...