03 / 05 / 2024

Zağnos Vadisi ulaşım

Zağnos Vadisi ulaşım

Zağnos Vadisi konutları kurayla sahiplerini buldu. Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında vadinin güney kısmında yapılan 226 konut Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'ndeki kura çekiminin ardından hak sahiplerini buldu.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım başladı!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmalarına başladı.

Trabzon Pazarkapı etabında yıkım çalışmaları sürüyor!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmaları sürüyor.

Pazarkapı'daki dönüşüm Ortahisar Belediyesi'ne devredildi!

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde yer alan Pazarkapı kentsel dönüşümünün yaklaşık 17 bin karelik bölümünün Ortahisar Belediyesi'ne devredildi.

Pazarkapı dönüşüm projesi Ortahisar Belediyesi’ne devredildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde yer alan Pazarkapı kentsel dönüşümünün yaklaşık 17 bin karelik bölümünün Ortahisar Belediyesi’ne devredilmesini kabul etti.

Zağnos Vadisi kentsel dönüşüm Ortahisar Belediyesi’ne devredildi!

Fevzi Gümrükçüoğlu Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde yer alan Pazarkapı kentsel dönüşümünün yaklaşık 17 bin karelik bölümünün Ortahisar Belediyesi’ne devredilmesini kabul etti.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttükleri Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlara başlandı. Aynı zamanda Zağnos Vadisi 4. etabı olan Pazarkapı Kentsel Dönüşümü'nde 102 bina yıkılacak.

Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı!

Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlara başlandı. Aynı zamanda Zağnos Vadisi 4’cü etabı olan ve Kahramanmaraş Caddesi ile Devlet Sahil Yolu arasını kapsayan Pazarkapı Kentsel Dönüşümünde 102 bina yıkılacak.

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa edilen proje 8 kattan oluşuyor.

Zağnos Vadisi ulaşım Haberi

Zağnos Vadisi ulaşım

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklasa yaptığı Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında vadinin güney kısmında yapılan 226 konut Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'ndeki kura çekiminin ardından hak sahiplerini buldu. Tabakhane, Zağnos ve Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinde hak sahibi olan vatandaşlara verilen konutlar için noter huzurunda çekiliş yapıldı. 


ÇARPIKLIĞA SON 


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yapılan kura çekiminin ardından evlerine kavuşan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini iletirken, "Söz verdiğimiz gibi Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşümünün tamamlanması adımlarını sürdürürken, 226 konutun Zağnos, Tabakhane Vadileri ve Çömlekçi'de hak sahibi olan vatandaşlarımız için kura çekimi yapılmak suretiyle konutları belirlenmiştir. 


Hak sahiplerinin yeni sıcak yuvalannda oturmaya başlayacak olmaları bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Yeni evlerinin hayırlı olmasını, aileleriyle ömür boyu mutlu huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim. Hemşerilerimize...