30 / 07 / 2024

Zahid Khaled Hassan I

Zahid Khaled Hassan I

Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Fatih Güner, Zahid Khaled Hassan I tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 550 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alshahoud ve Mohamed Yahya ortaklığında kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!    

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Hassan J. Al-Jaber tarafından kuruldu. 

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Falak Group Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falak Group Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sohib Y.M.M Hassanın tarafından kuruldu.

Advice Danışmanlık Kuyumculuk Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advice Danışmanlık Kuyumculuk Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alzemhabi ve Muhammet Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Lina Akkam, Mohamad Hassan Alkalai ve Qutaiba Alkalai ortaklığında kuruldu.

Sekizgen Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Sekizgen Yapı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Zahid tarafından kuruldu.

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Aroudaki tarafından kuruldu.

İpekyolu Grup Otomotiv ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İpekyolu Grup Otomotiv ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Ayad Mohammed Alsayagh tarafından kuruldu.

İstanbul Şiraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şiraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Aghaei tarafından kuruldu.

Zahid Khaled Hassan I Haberi

Zahid Khaled Hassan I

Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Fatih Güner, Zahid Khaled Hassan I tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olandiğer işler.


Property Inn İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: 4. Levent, Büyükdere Caddesi, Kırgülü Sokak, Metrocity AVM D Blok...