19 / 05 / 2024

Zahid Mahmood

Zahid Mahmood

Unix İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Majid Ali, Zahid Mahmood tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi'nde kuruldu.

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 220 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, Aykut Zahid Akman ve İsmail Karahan ortaklığında kuruldu.

Navazkhan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navazkhan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmood Khan Navazkhan tarafından kuruldu.

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 194 bin 417 sermaye bedeli ile Onut Köroğlu, A. Onyemaobı Nwachukwu, Mahmood Ahmadu ve MS Power İnşaat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zahid Akpınar tarafından kuruldu.

Farad İnşaat Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Farad İnşaat Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmood Katebırad tarafından kuruldu.

Mz Müşavirlik Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Müşavirlik Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Malik Zahid Aymak tarafından kuruldu.

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmood Khan Navazkhan, Nader Khan Davoodı, Navaz Khan Davoudkhan, Rahmatullah Davoudkhan ve Shır Khan Daudı ortaklığında kuruldu.

Mard İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mard İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Dler Mohammed M Mahmood tarafından kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Cemre 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Cemre 34 Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de Hüseyin Uzun ve Mehmet Zahid Uzun ortaklığında kuruldu.

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugn Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zahid Genç, Ömer Faruk Çolak ve Rahmi Genç ortaklığında kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Danpak İnşaat Turizm Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danpak İnşaat Turizm Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi Eyülsultan’da  1 milyon TL sermaye bedeli İle Syed Mahmood Shah tarafından kuruldu.

Zahid Mahmood Haberi

Zahid Mahmood

Unix İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Majid Ali, Zahid Mahmood tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Unix İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak, müşavirlik hizmetleri, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu hizmetlerin üçüncü kişilere yaptırılması.     2.    Şirket yurtiçi ve yurtdışı yol, köprü, baraj, liman, okul,  hasta hane gibi bayındırlık...