11 / 05 / 2024

Zaidan Kurdi

Zaidan Kurdi

Zaidan İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zaidan Kurdi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Şişli, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Fırsat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emad Zaidan M. Alqam ve Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Landmark Property Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Property Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad Eddine Zaidan tarafından kuruldu.

Constructika İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Constructika İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Al Rahman Kurdi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Zaidan İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaidan İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zaidan Kurdi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Şişli, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Furkan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Abdulaziz Alahmad, Majed Kurdi, Ammar Alrefaie, Mohamad Bachar Abou Al Shaar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Beroea İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beroea İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullahb Kurdi, Safwan Alsheikh Ali tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta kuruldu.

Zaidan Kurdi Haberi

Zaidan Kurdi

Zaidan İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zaidan Kurdi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. 


Zaidan İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, b-) İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak c-)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve...