25 / 08 / 2024

Zaınel Haıder Shakır

Zaınel Haıder Shakır

Tary İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Jasım Hammadı Dhahı Dhahı ve Zaınel Haıder Shakır ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Hesabınıza her ay 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli! Hemen bakın!

Hesabınıza her ay tıkır tıkır tam 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli... Hemen bu detaylara bakın...

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

ING'den 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi, 3 yıl taksitle!

ING, kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için burada! Başvurunuzu yaptığınızda hesabınıza 50.000 TL yatırılacak... 3 yıl süreyle ödeme seçenekleriyle...

Kasko poliçelerinde mekanik arıza teminatı da olmalıdır!

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Garantisi biten 3 yaş üzerindeki araçların kasko marifetiyle mekanik arızalar için sigortalanması, artan yürütme maliyetleri karşısında tüketicilerin talep ettiği önemli hizmetlerden biri” ifadesini kullandı.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aile Bakanlığı duyurdu! Hesabınıza 4.337 TL yatırılmış olabilir! Hemen kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu. Hesaplara 4.337 TL yatırıldı. Hemen bakın! İşte detaylar!

Profilo Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo çamaşır makinesi sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde en inatçı 4 lekeden zahmetsizce kurtulmanıza yardımcı olur. Çamaşır makinesi 10 kilogramlık yıkama kapasitesiyle tek seferde etkili temizlik ortaya koyar.

Arçelik kurutma makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacaklar için Arçelik ısı pompalı kurutma makinesiyle karşımıza çıkıyor.Otomatik kırışık önleme fonksiyonu,akıllı telefon ile uzaktan kontrol edebilme özelliği ve akıllı nem sensörü ile kurutma makinesi merak konusu oluyor.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haıder Zıa tarafından kuruldu.

Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Çamaşır makimesinde dev kampanya! Hoover kalitesi net yüzde 41 indirimle satışta

Çamaşır makinası almayı düşünenler. Başka adres aramayın. Hepsiburada'dan dev indirim fırsatı ayağınıza geldi. Hoover marka çamaşır makinası tam yüzde 41 indirim ile satışta. Üstelik 12 aya kadar taksit imkanı da sunuyor. İşte detaylar...

Bir kez ödenecek! SGK 1.250 lira veriyor! Başvuran herkes alacak

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yapılan çeşitli ödeneklerinden biri de cenaze ödeneği. Yakınlarını kaybeden ailelere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bir defaya mahsus cenaze yardımı yapıyor. SGK tarafından hesabınıza 1.250 lira yatırılmış olabilir.

Hisseli tapu başkasına devredilebilir mi?

Hisseli tapuya sahip olan kişiler, ellerinde olan bu tapu ile hangi işlemlerin yapıldığını bilmek istiyor. Bundan dolayı da hisseli tapuya dair karşımıza pek çok soru çıkmaktadır.

Zaınel Haıder Shakır Haberi

Zaınel Haıder Shakır

Tary İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Jasım Hammadı Dhahı Dhahı ve Zaınel Haıder Shakır ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu. 


Tary İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...