17 / 05 / 2024

Zaki Cheikho

Zaki Cheikho

Sada Turizm ve Taşımacılık Otomotiv Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Fihan Monir M Albugmi, M.Ziad Fattah ve Zaki Cheikho tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

Özaki İnşaat İthalat İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaki İnşaat İthalat İhracat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özaki ve Reis Çınar ortaklığında kuruldu.

Mimary Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mimary Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Attar, Mohamad Zaki Nashed, Mülhem Attar ve Ravad Attar tarafından kuruldu.

Partenza Mühendislik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partenza Mühendislik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Zaki ve Waddah Alhomaidy tarafından kuruldu.

Big Watan Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Watan Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Baylouni, Khaled Yousry Abdelhamid Zaki tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Emperor Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Emperor Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Khalid Farid Abdelhalim Elbaal, Walid Farid Abdelhalim Elbaal, Yasser İbrahim Mohamed Zaki Gouda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu

Sada Turizm Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sada Turizm ve Taşımacılık Otomotiv Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Fihan Monir M Albugmi, M.Ziad Fattah ve Zaki Cheikho tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Zaki Cheikho Haberi

Zaki Cheikho

Sada Turizm ve Taşımacılık Otomotiv Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi,  Fihan Monir M Albugmi, M.Ziad Fattah ve Zaki Cheikho tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 11 Mart'ta kurulan Sada Turizm ve Taşımacılık Otomotiv Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sada Turizm ve Taşımacılık Otomotiv Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi, Orkide Sokak, Günyüzü Sitesi,...