19 / 05 / 2024

Zehnder Stratos

Zehnder Stratos

Radyatör üreticisi Zehnder'in projesi Stratos, kısa tepki süresi ile evlerin hızla ısınmasını sağlıyor. Stratos, duvara veya zemine montaj edilerek iç mekanları sıcak tutuyor.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri!

Yüzde 40’ın üzerinde sağladığı enerji tasarrufu ile Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, tahrik enerjisi için ekstra elektrik maliyeti çıkartmıyor ve kullanıcıları için çok ekonomik oluyor.

Zehnder Charleston radyatörlere renk getirdi!

Zehnder Charleston,radyatörde 700 renk alternatifi ile yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor. Zehnder Charleston radyatörler, canlı ve renkli tasarımlarıyla tüm kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Zehnder Quaro radyatör, banyolarda Spa etkisi yaşatıyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder, Quaro radyatörler ile banyolarda adeta bir spa atmosferi yaşatıyor ve ortamdaki sıcaklığı modern tasarımı ile tamamlıyor.

Zehnder Fina radyatör ile banyolar 'en'leniyor!

Granichen, İsviçre Zehnder tesislerinde üretilen Fina radyatör, bir tasarımın elde edebileceği en yüksek ödül olan, “En İyinin İyisi” Red Dot ödülüne sahip.

Zehnder Vitalo Radyatör ile gökkuşağının renklerini banyonuzda!

Zehnder Vitalo Radyatör ile minimalist bir dokunuş yapın ve gökkuşağının renklerini banyonuza taşıyın!

Zehnder yeni ürünü Universal’ı tanıttı!

Zehnder’in, yeni ürünü Universal’ı Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer tanıttı. İsviçre’de satışa sunulmuş olan Universal, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak

Zehnder’den Charleston aynalı radyatör!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder’in 3 milyondan fazla uygulama seçeneğiyle sunulan Charleston modeli, aynalı versiyonuyla yaşam alanlarına hem şıklık hem de fonksiyonellik katıyor.

Zehnder Terraline konvektör modern tasarımıyla dikkat çekiyor!

Bir bakışta hayran kalacağınız, estetikten ödün vermeyen foksiyonelliği ile Zehnder Terraline konvektör, yaşam alanınıza farklı ve sıcak bir dokunuş yaparak modern tasarımı ile her ortama uyum sağlıyor.

Zehnder Nobis radyatör ile banyoları modernleştiriyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan Zehnder’in banyolarda modern ve farklı bir esinti yaratıyor. Zehnder’in yeni radyatörü Nobis, yüksek kalitede kromajlı olan ve geniş aralıklara sahip boruları ile evlere şıklık kazandırıyor.

Zehnder Stratos ile evleri kışa hazırlıyor!

Radyatör üreticisi Zehnder'in projesi Stratos, kısa tepki süresi ile evlerin hızla ısınmasını sağlıyor. Stratos, duvara veya zemine montaj edilerek iç mekanları sıcak tutuyor.

Zehnder Stratos Haberi

Zehnder Stratos

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan Zehnder’in yaşam alanlarına farklılık katan kahramanı Stratos, kısa tepki süresi ile iç mekanların hızla ısınmasını, yüksek ısıtma gücü sayesinde ise büyük yaşam alanlarının ısınması için olağanüstü bir performans sergiliyor. Yenilikçi lazer kaynaklı kanatçıkları sayesinde geliştirilmiş yüksek ısı kapasitesine de sahip olan Stratos, evinize sıcacık bir dokunuş yapıyor.




Baktığınız her yerde sadece manzaranızı göreceksiniz…




Evinizdeki en rahat koltuğa oturdunuz ve pencereden dışarıyı seyredeceksiniz… İşte bu anlarda görmek istediğiniz tek şey muhteşem manzaranızdır. Zehnder Stratos, kompakt yapısı sayesinde çok az yer kaplayarak, düşük yüksekliği ile radyatör zeminine kadar inen pencereler ve komple cam cepheler için ideal bir çözüm oluyor. Evinizde yaşadığınız her andan zevk almanız için tasarlanan Stratos ile artık pencerenizin manzarası kapanmayacak ve evinize bir kez...