14 / 05 / 2024

Zehra Nur Büyükgöz

Zehra Nur Büyükgöz

Belde Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Karakaya, Süleyman Karakaya, Zehra Nur Büyükgöz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük jest! Karşılıksız verilen bu parayı mutlaka alın!

Bankalar tarafından müşterilere sunulan kampanyalar hız kesmeden sürüyor. Mart ayının sonuna yaklaşırken bankalar kampanyaları bir bir açıklarken, Garanti BBWA da büyük ses getirecek kampanyasını duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilerine büyük jest! Bu parayı hemen almanız istendi!

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mart ayı itibariyle kampanyalarına yenisini ekleyen Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine tamı tamına 2 bin lira hediye verileceğini duyurdu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

Deprem fırsatçılarına tepki büyük! Fiyatını bir anda uçurdular

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen deprem herkeste büyük üzüntü yarattı. Depremi fırsat bilenlere de büyük tepki gösterildi.

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Dolarınız varsa bunu sakın yapmayın! İşte büyük bankalardan 2023 için euro ve dolar tahmini!

Büyük bankaların 2023 yılı için euro ve dolar tahminleri belli oldu. Dolarınız varsa bunu sakın yapmayın! İşte büyük bankalardan 2023 için euro ve dolar tahmini...

Altında resmen büyük fırtına! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bir bakın

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altında resmen büyük fırtına geldi. Tek tek açıklanan bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bir bakın...

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında çok büyük deprem! Bu rakamları görenlerin resmen nutku tutuldu! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında çok büyük deprem! Bu rakamları görenlerin resmen nutku tutuldu... Hemen göz atın...

Zehra Nur Büyükgöz Haberi

Zehra Nur Büyükgöz

Belde Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Karakaya, Süleyman Karakaya, Zehra Nur Büyükgöz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


Belde Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI ELEMANLARI-İNŞAAT 1-    İnşaat malzemelerinin ve özellikle parke taşları, bordür, çevre düzenleme elemanları, tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlası, fırınlanmış kum, çimento alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-    Her türlü beton boru, konik, bordur taşı, baca halkası ve briket imalatı, bunların üretiminde kullanılan yarı mamul, mamul maddelerin alım satımı, ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. 3-    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya...