29 / 04 / 2024

zeka san Emlak Konut Hoşdere

zeka san Emlak Konut Hoşdere

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugün saat 14.30'da başlayan Başakşehir Hoşdere 2. Etap ihalesinin sonucu açıklandı. Emlak Konut Hoşdere 2. Etap'a en yüksek teklifi Zeka-San-Mayra İnşaat verdi...

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut için sözleşme, yüklenici TURGUT Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 27 Eylül 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic .San. A.Ş.'ye gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Fransa, yapay zeka ile kaçak 20 bin havuz saptayıp emlak vergisi gelirini 10 milyon Euro artırdı...

Fransız yasalarına göre havuzlar, evin değerini artırdığı için emlak vergisinin de yükselmesini sağlıyor ve yetkililere bildirimi zorunlu. Fransız hükümeti, yüzme havuzlarını beyan etmeyen ev sahiplerini bulmak için ilginç bir yol buldu: Yapay zeka teknolojisini kullanmak. İşte haberin ayrıntıları..

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Dağ Mimarlık inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesini imzaladı. Projeyi Dağ Mim. ve Müh. Yapı Gay. Tic. San. A.Ş. inşa edecek...

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap başlıyor!

İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap yer teslimi  İnş. Tic. ve San. A.Ş. & Misek İnş. Tic. ve San. A.Ş. Adi Ortaklığı'na yapıldı.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yüklenici Karpem İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım ile ilgili merak edilen bütün detaylar...

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

zeka san Emlak Konut Hoşdere Haberi

zeka san Emlak Konut Hoşdere

Emlak Konut tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 17.09.2013 tarih saat 14:30 da yapılmıştır. İhaleye katılan istekliler ve 1. Tekliflere ilişkin bilgiler ektedir.



İhale sonuçları için