28 / 04 / 2024

Zekai İren kimdir

Zekai İren kimdir

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı ziyaret etti. İren, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak başladığı ziyarette, “İmarda Yapılaşma Şartları” konulu toplantıdan da kısaca bahsetti

Kocaeli'de kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren, kentimizde uygulanan 3,5 kat uygulamasının yeniden düzenlenmesini ve normlara uygun hale getirilmesini istediklerini söyledi.

Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir?

Garanti BBVA bankasının bağımsız yönetim kurulu üyesi Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir? İşte ayrıntılar...

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Mimar İren Elçisoy kimdir?

Mimar İren Elçisoy kimdir? İren Elçisoy daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte İren Elçisoy'un biyografisi...

Zekai Dursun kimdir?

Utopya Turizm İnşaat'ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Dursun kimdir? Zekai Dursun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekai Dursun'un biyografisi...

Bünyamin Demir kimdir?

Bünyamin Demir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Güngören İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Bünyamin Demir kimdir? Bünyamin Demir bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Kocaeli Müteahhitler Birliği yeni yapılaşmayı konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin paydaşlarıyla birlikte yaptığı toplantı KOTO'da gerçekleşti. KOTO'da gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren, yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirtti.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri imar desteği istedi!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve yönetimi, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Zekai İren, Ejderoğlu'ndan imar ve kentleşme konusunda destek istedi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri'nden dikey mimari önerisi!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, AK Parti il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Zekai İren, derneğin şu an yürüttüğü projeler ile ilgili bilgi verdi.

Hande Kalender kimdir?

Lisans eğitimi sırasında dahil olduğu anonim. ekibinin bir parçası olmayı sürdüren Mimar Hande Kalender kimdir? Hande Kalender, hangi işlerde görev aldı? İşte Hande Kalender..

Kocaeli KYMD'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kısa adı KYMD olan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve toplantıya katılan paydaşlar, ilimizdeki yapılaşma konularındaki çalışmaları değerlendirdi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği dönüşümü konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, paydaş katılımcılarla birlikte kentsel dönüşüm ve imarda yeni yapılaşma konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Zekai İren'in başkanlığını yaptığı dernek yönetimi önderliğinde, üçüncü kez bir araya gelindi.

Zekai İren kimdir Haberi

Zekai İren kimdir


Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı ziyaret etti


Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti. İren, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak başladığı ziyarette, “İmarda Yapılaşma Şartları” konulu toplantıdan da kısaca bahsetti.  Başkan Ayaz ise “Bütün lokomotifin Büyükşehir Belediyesi’nde. İşleyiş yavaş ilerliyor. Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nin işin içine girmesi ile sürecin hızlanacağını düşünüyorum. Çalışmalarınızı tüm kalbimle destekliyorum” dedi.



Manşet...