05 / 05 / 2024

Zekai Kafaoğlu balıkesir belediye başkanı

Zekai Kafaoğlu balıkesir belediye başkanı

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Balıkesir akıllı kent oluyor!

İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Kent Balıkesir Projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Balıkesir Şehir 2023 projesi için teknik inceleme!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun projeleri arasında yer alan Şehir 2023 projesi için teknik inceleme yapıldı.

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Balıkesir Teknokent'in temeli Nisan'da atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, önceki gün Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu, Başkan Kafaoğlu projelerle ilgili de destek istedi. 

Zekai Kafaoğlu, Mehmet Özhaseki'den destek istedi!

Balıkesir'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Balıkesir'deki tarihi okul restore ediliyor!

Balıkesir’in Konakpınar kırsal mahallesinde bulunan tarihi İlkokul ve Ortaokul’da incelemelerde bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu okulun restore ettirilip Gençlik Merkezi olacağını açıkladı.

Emekliler Günü'nde konut müjdesi!

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Dünya Emekliler Günü dolayısıyla Türkiye Emekliler Derneği Balıkesir Şubesini ziyaret etti.

Zekai Kafaoğlu balıkesir belediye başkanı Haberi

Zekai Kafaoğlu balıkesir belediye başkanı

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un istifasını açıklaması sonrasında  AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nı göstermişti. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçildi.

Zekai Kafaoğlu kimdir?
Zekai Kafaoğlu, 1961 yılında Balıkesir’in Gökçeyazı beldesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Balıkesir Gökçeyazı'da okuyan Kafaoğlu, lise eğitimini Balıkesir İmam Hatip Lisesinde gördü.  İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olan ve kamu hastanelerinde diş hekimi olarak görevini icra eden Kafaoğlu, Sağlık Bakanlığı Bakan Müşavirliğinden sonra Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kurucu Başhekimliği görevinde...