04 / 05 / 2024

Zekeriya Hazırbulan kimdir

Zekeriya Hazırbulan kimdir

ASKON'un ülke genelinde ve İzmir genelinde yürütülen faaliyetlerini anlatan Hazırbulan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na iş dünyasının sorunları hakkında rapor sunduklarını söyledi.

Mevaport İnşaat 2015'de yeni projelere imza atacak!

Mevaport İnşaat, 2015 yılında da çok özel projelere imza atmaya hazırlanıyor. Firma, yapımı devam eden Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Konutları ve Mevaplaza iş merkezinin yanıvsıra Prestij Konutları- 1'in de temelini atacak..

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Hazım Akyol kimdir?​​​​​​​

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı Hazım Akyol kimdir? Hazım Akyol daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hazım Akyol'un biyografisi...

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı!

Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, son yıllarda İstanbul ve diğer büyük şehirlerden ciddi bir göç alan İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Hazım Ellialtı Kimdir?

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Peki, Hazım Ellialtı Kimdir?

Nursel Dadaş kimdir?

16 yılı aşkın süredir çok sayıda ulusal ve uluslar arası projelerin tasarımı, proje geliştirme sürecleri, uygulama projeleri hazırlanmasında, şantiye uygulama ve kontrollerinde görev alan Mimar Nursel Dadaş kimdir?

Osman Bilgin: Alaşehir için 17 büyük proje hazır!

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya isbat'a önemli açıklamalar yaptı. Nurettin Doğan'ın da hazır bulduğu ziyarette Bilgin, Alaşehir içini 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi.

İzmir'deki dönüşümde bakanlık ve belediye birlikte çalışmalı!

ASKON'un ülke genelinde ve İzmir genelinde yürütülen faaliyetlerini anlatan Hazırbulan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na iş dünyasının sorunları hakkında rapor sunduklarını söyledi.

Mevaport İnşaat Güzelbahçe projesinin lansmanı Ağustos'ta!

Mevaport İnşaat Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, 2015 yılında çok özel projelere imza atmaya hazırlandıklarını söyledi. Hazırbulan, "Güzelbahçe'de inşa edeceğimiz villa projemizin lansmanını Ağustos'ta yapacağız" dedi..

Sidney Rasekh kimdir?

Bursa ili 2023 Vizyon Planı hazırlayan; şu anda Bursa Yıldırım şehir planlaması ve bazı mimari projeler üzerinde çalışan ünlü Mimar Sidney Rasekh kimdir? Sidney Rasekh, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çamdibi Paprat Konutları'nın örnek dairesi beğeni topladı!

Mevaport inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hazırbulan, " Çamdibi hızla gelişen ve çok sayıda konut üretilen en aktif kentsel dönüşüm sürecinin yaşandığı bir bölgemiz" dedi

Zekeriya Hazırbulan kimdir Haberi

Zekeriya Hazırbulan kimdir

ASKON'un ülke genelinde ve İzmir genelinde yürütülen faaliyetlerini anlatan  Zekeriya Hazırbulan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na iş dünyasının sorunları hakkında rapor sunduklarını söyledi. ASKON 1998 yılında kurulmuş olmasına rağmen ciddi çalışmalara imza attıklarını anlatan Hazırbulan,'' Türkiye genelinde 30'un üzerinde şubemiz var. İzmir şubemiz 2012 yılında kuruldu. Üye sayımız ciddi sayılara ulaşmış durumda… Derneğimizin Türkiye'de de üç bin kadar üyesi var. 25 milyar dolar ticaret hacmine sahibiz. Üyelerimizden çalışan sayısı iki yüz elli bin civarındadır. Bu da ciddi bir sayı. ASKON'un sloganı 'Haklı Zenginlik'… Biz bu slogana uyabilecek iş adamlarımızı, ağabeylerimizi derneğimize kabul ediyoruz. Ama ciddi referanslar istiyoruz'' diye konuştu.


ASKON geçtiğimiz hafta Ankara Hilton Oteli'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ve iki bakanımızın katılımıyla birlikte 9. panını gerçekleştirdi. Bu programınız nasıl geçti?


Senede iki kez...