22 / 07 / 2024

Zekeriya Ömeroğlu

Zekeriya Ömeroğlu

BDK Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atila Gürhan, Zekeriya Ömeroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Sanayiciler de İstanbul'dan kaçıyor! Megakentin 300-400 kilometre çevresindeki illere talep arttı!

İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, maliyet artışları ve beklenen depremin ardından sanayicilerin İstanbul'u bırakarak Anadolu'da yer aradığını dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çamurlu ve Mehmet Ömeroğlu ortaklığında kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan artan konut fiyatlarına yönelik öneri!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, artan konut fiyatlarının sınırlandırılması gerektiğini dile getirerek talepte bulundu. 

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Sach İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sach İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Hacıömeroğlu tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un sanayiye ve sanayicilere etkisi!

Kanal İstanbul projesiyle birlikte Hadımköy bölgesinin göl havzası özelliği ortadan kalkabileceğini söyleyen Federasyon Genel Başkanı Muammer Ömeroğlu, ''Bu hususta sanayicilerin girişimiyle 18'inci madde sorunu çözülebilir'' dedi.

Lav Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lav Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çoban, Halil İbrahim Edis, Mehmet Çoban, Mustafa Karaömeroğlu ve Yusuf Çoban oortaklığında kuruldu.

Baf İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baf İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Ömeroğlu ve Burhan Ömeroğlu ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası!

Çınar Mühendislik Müşavirlik AŞ Onursal Başkanı Hacıömeroğlu, Kanal İstanbul'un ÇED raporuyla ilgili "Mühendis ve uzmanlardan oluşan 20 kişilik ekip, 33 bilim dalında 200'e yakın akademisyenle çalışarak 1590 sayfalık rapor hazırladı." açıklamasında bulundu.

Zekeriya Ömeroğlu Haberi

Zekeriya Ömeroğlu

BDK Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Atila Gürhan, Zekeriya Ömeroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık tarihinde kuruldu. 


BDK Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat yapımı,mesken toplu konut,yol,köprü baraj,liman,sondaj kuyusu fabrika,atölye,depo,spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu,boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alım satımı,yurtiçi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri,taşeronluk hizmetleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BDK Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Site Mahallesi, No:65...