29 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Ayşe Sultan Konakları nerede

Zekeriyaköy Ayşe Sultan Konakları nerede

Firma bünyesinde 12 ay vade imkanı sunan Ayşe Sultan Konakları'nın bu yıl Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede 3 farklı tipte villa seçenekleri bulunuyor. Peki Zekeriyaköy Ayşe Sultan Konakları nerede?

Flamingo Zekeriyaköy'de yüzde 50 peşinatla 18 ay vade!

Flamingo Zekeriyaköy projesi Makropoli İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Yüzde 50 peşinatla 18 ay vade imkanı sağlanan projenin teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Hemen bakın

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Migros'ta yetişen alıyor! Peynir ve çay çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda peynir ve çay çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi peynir ve çay ürünleri indirime girdi? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Koronavirüs Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talebi artırdı! 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de de etkisini göstermesi üzerine ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünün açıklanması üzerine, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş sakin bölgelerdeki evlere gözlerini çevirdi. Bu süreçte Sarıyer Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talep arttı...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Kuyumcukent Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Ayşe Sunay Gürsu oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak Ayşe Sunay Gürsu atandı...

Konut satışları 13 ay aradan sonra yükselişe geçti!

2018 Haziran’dan bu yana düşüş eğiliminde olan konut satışları kamu bankalarının faiz oranlarını 0,99’a indirmesiyle 13 ay aradan sonra yükselişe geçti. İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve KAMDER Başkanı Niyazi Gültekin konut satış istatistiklerini değerlendirdi. ..

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 12 ay sonra yükselişe geçti!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Mart ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks, 12 ay süren gerilemenin ardından yeniden yükselişe geçti.

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

KÖY Zekeriyaköy'de 60 ay yüzde 0.98 vade fırsatı!

İstanbul Sarıyer -Zekeriyaköy’de hayata geçirilen projede ilk etap teslim edildi. Banka kredisiz 60 ay yüzde 0.98 vade fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede çalışmalar devam ediyor.

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki evini İdo Tatlıses'e hediye etti!

Derya Tuna, Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evini İdo Tatlıses'e hediye etti. İdo Tatlıses bu lüks villaya taşınacak ve villanın alt katını stüdyoya çevirecekmiş.

Zekeriyaköy Ayşe Sultan Konakları nerede Haberi

Zekeriyaköy Ayşe Sultan Konakları nerede

"Zekeriyaköy Ayşe Sultan Konakları nerede?" sorusunu yanıtlamadan projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Toplam 10 adet villadan meydana gelen Ayşe Sultan Konakları Sözdem İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 0,69 faiz oranı uygulanan Ayşe Sultan Konakları İstanbul Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 


Sözdem İnşaat Ayşe Sultan Konakları'nda villa tipleri 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede villaların büyüklükleri 283 metrekare ve 389 metrekareden oluşuyor.


Zekeriyaköy Ayşe Sultan Konakları nerede?

Ayşe Sultan Konakları konum olarak Sarıyer'e 7 dakika, Acıbadem Hastanesi'ne 12 dakika, FSM Köprüsü'ne 18 dakika, Levent'e 15 dakika, Maslak'a 13 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 27 dakika, İstinyepark AVM'ye 14 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Ayşe Sultan Konakları fiyatları...