06 / 05 / 2024

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım

Zekeriyaköy Siyahkalem ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşin ödemelerde, kalan kısmın yüzde 50'si firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Proje Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika kadar bulunuyor.

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri!

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri kapsamında proje 3. köprü ve 3. Havalimanına yakın olan KÖY Projesi, Maslak’a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu’da 12 dakika, Sarıyer İDO’ya 10 dakika mesafede yer alıyor.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

MULTI yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor!

thyssenkrupp Asansör’ün geliştirdiği, dünyanın ilk halatsız asansörü olan MULTI, yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor. MULTI, en derin yüzeylerdeki ulaşım platformlarına bile hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Artvin Borçka Karşıköy'ün ulaşım sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

Zekeriyaköy konut yatırımı açısından en avantajlı yer!

İstanbul'un en yeşil alanına sahip Zekeriyaköy, yatırım yapmak isteyenler için ilk sırada yer alıyor. Tek katlı müstakil yapıların yoğun olarak bulunduğu Zekeriyaköy'de markalı konut projelerinde ev kiraları 3 bin liradan başlıyor.

Siyahkalem Zekeriyaköy Köy'de 120 ay vadeli satış kampanyası!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nin, 1-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olmak üzere projeye özel oranlarla 120 aya kadar vadeli satış kampanyası devam ediyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

360 Kurtköy Pendik ulaşım!

360 Kurtköy Pendik ulaşım bilgileri göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamlık bölgesinde bulunuyor. Daire ve villalardan oluşan proje yarın basına tanıtılacak.

Malatya'nın 20 yıllık ulaşım master planı hazırlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 20 yıllık ulaşım j master planı ile Malatya'nın ulaşım ve trafik sorunu ortadan kalkacak. 2035 Hedef Yılı Ulaşım Ana Planı'ile imar ve ulaşımın artık uyumlu bir şekilde yürütülebilecek.

Kadir Koçdemir Bursa'daki ulaşım sorununa dikkat çekti!

Nilüfer Görükle Konutları'nda Bulgaristan göçmenleri ile bir araya gelen MHP Bursa milletvekili adayı Kadir Koçdemir, nüfus artışı ile birlikte gittikçe büyüyen ulaşım sorununa dikkat çekti.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım Haberi

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım

Zekeriyaköy Siyahkalem projesinde ödeme tablosu ile banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı sunuluyor. Proje 467 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Zekeriyaköy Siyahkalem projesinde Maslak'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede toplam 1.167 adet daireden oluşuyor.


Zekeriyaköy Siyahkalem projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Zekeriyaköy Siyahkalem projesinde spor alanları, yüzme havuzları, organik pazar, süpermarket, çocuk oyun alanları, sinema salonları, restoranlar, yürüyüş yolları, veteriner ve alışveriş alanları bulunuyor.


Zekeriyaköy Siyahkalem projesinde ödeme planına göre;

Yüzde 50 peşin ödemelerde, kalanı yüzde 50'si firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 

Daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödendiğinde, kalanı...