19 / 05 / 2024

Zeki Demirağ

Zeki Demirağ

Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Demirağ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeki Demirağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

Esas Gayrimenkul'ın acı günü! Zeki Yavan vefat etti!

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

Zeki Ergezen vefat etti!

Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi eski başkanı ve Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Zeki Yurtbay vefat etti!

Türkiye'nin önemli ve başarılı iş adamları arasında yer alan Yurtbay Şirketler Grubu kurucusu ve Delta Tuğla Fabrikası'nın sahibi 83 yaşındaki Zeki Yurtbay, tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitirdi...

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Sivas Demirağ OSB 2021'de tamamlanacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kentin yatırım üssü olacağını söyledi.

Zeki Ma Yapı Deri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Ma Yapı Deri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursuniye Atalay tarafından kuruldu.

Zeki Celep: Konut satışları kademeli olarak artacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, COVID-19 salgınının konut sektörüne etkileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Zeki Triko'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazası kapandı!

Dünya çapında tanınan bir mayo markası olan Zeki, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı. Yılbaşından önce İstinyepark mağazası kepenk indiren Zeki, İstanbul'da sadece Nişantaşı'ndaki mağazada hizmet verecek...

TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Merhum iş adamı Uğuz Tarık Demirağ'ın bağışı ve vasiyetiyle Ümraniye'de hayata geçirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapılarını açan okulun resmi açılış töreni yapıldı.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor!

İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından olan, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon liraya alıcı bekliyor.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışta!

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. Yalıda daha önce İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson'un dedesinin de kaldığı söylendi...

Zeki Demirağ Haberi

Zeki Demirağ

Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Demirağ Yönetim Kurulu Başkanlığı, Zeki Demirağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Rüstem Demirağ Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler'de kuruldu.


Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-Her türlü konut, işyeri, resmi bina ve tesisler, sanayi ve turizm, sağlık, eğitim, spor ve kültür merkezi tesis ve binaların, arsaların ve diğer her türlü gayrimenkullerin alımı, satımı, imarı ve inşaatı, kiralanması, tapuya her türlü şerh konulması, Şirket adına kayıtlı her türlü gayrimenkullerin tapu dairelerinde dilediği kişi yada kuruluşlara, dilediği bedel ve şartlara kiralamaya ve bu kira akitlerini dilediği süre ve şartlarda tapu siciline şerh vermeye, rızai taksim işlemleri yapmaya, ifraz, tevhit, yola terk,parselasyon, harita çalışmalarını yapmak, sahibi...