11 / 05 / 2024

Zeki Kahraman kentsel dönüşüm açıklaması

Zeki Kahraman kentsel dönüşüm açıklaması

Zeki Kahraman Kaynakları çok olup da bu derece kötü kullanılan benim gördüğüm başka bir kent yok. Yol açılamayan yerlerde ıslah çalışmaları yapılabilir bazı mahallelerde. Bursa'da kentsel dönüşüm yapılmalıdır...

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm için yeni talep!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı için talepte bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Ali Kurt, Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Kahraman'la birlikte Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi...

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Zeki Celep: Kentsel dönüşüm ivme kazanacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasını değerlendirdi. Celep “Murat Kurum’un, kentsel dönüşüme icraatlarıyla ivme kazandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Zeki Yöndem: Kentsel Dönüşüm Yasası uygulanmalı!

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yöndem, kentsel dönüşümün öneminden bahsetti. Yöndem, yetkilileri Kentsel Dönüşüm Yasası'nı uygulamaya çağırdı.

ZKY Yapı ve Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

ZKY Yapı ve Matbaa Limited Şirketi, Zeki Kahraman tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Meclis Mahallesi, Vakıf Sokak'ta kuruldu.

Aliağa'da kentsel tasarıma ihtiyaç var!

Aliağa'nın geleceğe yönelik bir kentsel tasarıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Körfez Beş Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Kahraman Cengiz, "Aliağa eskiden küçük bir yerken şimdi büyük bir kent oldu." dedi.

Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile bir araya geldi. Bakan Güllüce ile Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etap çalışmalarını inceledi

Sakarya Kentsel Tasarım Projesi’nde çalışmalar tamamlandı!

Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi’nde çalışmaların tamamlandığını duyuran Başkan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Proje kapsamında Yeni Cami Kavşağı’nı kaldırdık. Küpçüler Kavşağı’nda gerekli düzenlemeleri tamamladık" dedi

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Küpçüler Mahallesi'nde başlatılan 1.etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen programda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, aklın ve bilimin önceliğinde güvenli ve estetik bir şehir inşa edeceklerini belirtti.

Tayfun Kahraman: Kentsel dönüşüm kentliyi vurdu!

TÜRKİYE genelinde kentsel dönüşüm uygulamalarının masaya yatırıldığı "Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar" başlıklı panel İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Yerleşkesi'nde düzenlendi..

Zeki Kahraman kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Zeki Kahraman kentsel dönüşüm açıklaması

Bursa eski BARO Başkanı Av.Zeki Kahraman, Bursa'nın hem tarihi güzellikleriyle hem de yapısı itibariyle çok güzel bir kent olduğunu ama yerel yöneticilerde kentlilik bilincinin oluşmadığını ve Hızlı gelişen şehirler içinde Bursa'nın hak ettiği yere gelemediğini dile getirdi. 


Zeki Kahraman: Her ne kadar göçmen kökenli de olsam Bursa'da büyüdüm, Bursa'da yetiştim. Türkiye'nin birçok yerini gezmiş görmüş biri olarak Bursa gerçekten çok özel bir kent. Bursa kaynakları tükenmeI yen, rantı asla azalmayan herkes açısından iştah kaI bartan bir kenttir. Bazen  özel bir kent olmak iyi midir I diye düşünmüyor da değimm lim. Bursa yalnızca doğal mm özelliklerinden dolayı değil Bfl tarihi yapısıyla da özel bir kent. Aldığı göçler sebeI biyle de olabilir Bursa'nın daha sağlıklı ve daha aydın  bir yapısı da var....