04 / 05 / 2024

Zeki Karaer

Zeki Karaer

ZNK Yapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Karaer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Güngören, Eski Londra Asfaltı Vizyon Plaza'da kuruldu

Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu! İl il IQ seviyeleri, en zeki il hangisi?

"Türkiye'nin en zeki şehirleri listesi" yapay zeka tarafından hazırlanarak açıklandı. İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer alan Yapay zeka, IQ ortalaması en fazla olan illeri duyurdu. İşte il il IQ seviyeleri.

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Tuncer Öztürk tarafından kuruldu.

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Karaer Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karaer Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ömer Kaçıral tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Esas Gayrimenkul'ın acı günü! Zeki Yavan vefat etti!

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

Zeki Ergezen vefat etti!

Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi eski başkanı ve Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Zeki Yurtbay vefat etti!

Türkiye'nin önemli ve başarılı iş adamları arasında yer alan Yurtbay Şirketler Grubu kurucusu ve Delta Tuğla Fabrikası'nın sahibi 83 yaşındaki Zeki Yurtbay, tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitirdi...

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Zeki Ma Yapı Deri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Ma Yapı Deri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursuniye Atalay tarafından kuruldu.

Zeki Celep: Konut satışları kademeli olarak artacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, COVID-19 salgınının konut sektörüne etkileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Zeki Karaer Haberi

Zeki Karaer

ZNK Yapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Karaer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


ZNK Yapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket yurt içinde ve yurt dışında kat karşılığı binalar yapmak ve taahhüt hizmetleri vermek satın aldığı arsalar üzerine inşaat yaparak satmak yapılmış binaları satın almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ZNK Yapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Güven Mahallesi, Eski Londra Asfaltı Vizyon Plza, A Blok...