17 / 05 / 2024

Zeki Küçükmandra

Zeki Küçükmandra

Yiğitler Gayrimenkul İnşaat Tarım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeki Küçükmandra tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da Çatalca, Kale İçi Mahallesi'nde kuruldu.

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Köseoğlu tarafından kuruldu.

Mzk Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mzk Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Kılıç ve Zeki Kılıç ortaklığında kuruldu.

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Destek paketiyle konut sektöründe hızlı yükseliş bekleniyor!

TİM Başkan Vekili Zeki Kıvanç, kamu bankaları tarafından 4 yeni kredi paketinin yürürlüğe koyulmasının tüm sektörlerde hareketlenmeyi sağlayacağını ve yükseliş yaşanacağını belirtti...

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Zeki Celep: 2023 hedeflerine artık daha yakınız!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "Son 16 yılda yakaladığımız büyüme trendini dünya şaşkınlıkla izliyor" dedi...

Zeki Emlak İnşaat Otomotiv Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Emlak İnşaat Otomotiv Ve Taşımacılık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Zeki imzasıyla kuruldu.

Kır Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kır Teknik İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zeki Kır imzasıyla kuruldu.

Zeki Toçoğlu: Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 17 Ağustos 1999 Depreminin 17. yıldönümü vesilesiyle depremde yaşamını yitiren vatandaşları rahmetle andıklarını söyledi

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yeni bulvar müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Esentepe Kampüs Yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Zeki Toçoğlu: 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettik!

Başkan Toçoğlu, “Akyazı’dan Pamukova’ya, Geyve’den Adapazarı’na kadar 16 ilçemizde 3 yılda 16 yeni köprü inşa ettik" dedi.

Zeki Küçükmandra Haberi

Zeki Küçükmandra

Yiğitler Gayrimenkul İnşaat Tarım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeki Küçükmandra tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


Yiğitler Gayrimenkul İnşaat Tarım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, dekorasyon, tadilat,restorasyon ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri,...