03 / 05 / 2024

Zeki Toçoğlu açıklama

Zeki Toçoğlu açıklama

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe belediyesi ile her geçen gün gelişimini sürdüren bir şehiriz. Ortalama 30 yılda bir deprem yaşıyoruz, bu yüzden imar konusunda çok hassas davranıyoruz" dedi

Zeki Toçoğlu: Sosyal projeler üretmeye devam ediyoruz!

Sakarya Akyazı'da yapılan konutların kat kurası çekilişi Akyazı Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu vatandaşlarımız adına da sosyal projeler üretmeye devam ediyoruz" dedi

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Sakarya Demokrasi Meydanı bugün açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentte hayata geçirilen Demokrasi Meydanı'nın bugün açılacağını söyledi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Sakarya'daki tarihi konak aslına uygun olarak inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kuyudibi’nde bulunan ve zamanla yıkılan tarihi konak için 4 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Tarihi yapıyı aslına uygun bir şekilde inşa edeceğiz” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı Şubat'ta tamamlanacak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Demokrasi Meydanımızı Şubat ayında tamamlayarak şehrimize hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Sakarya Kocaali'ye yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ilçe merkezine yeni bir yaşam alanı inşa edeceklerini müjdeledi.

Zeki Toçoğlu açıklama Haberi

Zeki Toçoğlu açıklama


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi’nde görevli akademisyenleri makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Al ve fakülte öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Ferruh Tuzcuoğlu da yer aldı. Azerbaycan’dan gelen misafir heyete Sakarya’yı yakından tanıttıklarını kaydeden Doç. Dr. Tuzcuoğlu, gerçekleştirilen ziyaretin üniversiteler arası işbirliğinde önemli bir yeri olacağına inandıklarını söyledi.


18 Bin Öğrenci

Doç. Dr. Ferruh Tuzcuoğlu, “Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi, Azerbaycan’ın en fazla öğrenci ve akademisyenine sahip üniversitesi konumunda. 18 bin öğrenci ile hizmet sunuluyor. Ülke genelinde ise toplam 120 bin öğrencileri mevcut. Ülke yaklaşık olarak da 10 milyonluk bir nüfusa sahip. Hocalarımıza şehrimiz hakkında bilgiler verdik. Deprem yaşadığımızdan, kısa süre içerisinde toparlandığımızdan ve gelişimimize devam ettiğimizden bahsettik. Sakarya’da suyun çeşmeden...