08 / 05 / 2024

zeki toçoğlu içmesuyu müjdesi

zeki toçoğlu içmesuyu müjdesi

Ferizli ve Kaynarca’ya bağlı 14 mahalle için içmesuyu müjdesi veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Bakırlı’da inşa ettiğimiz 500 metreküplük içmesuyu deposunu 25 Mayıs Pazartesi günü devreye alıyoruz" dedi

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya Millet Bahçesi için start verildi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 Haziran’da Sakarya’da gerçekleştirdiği mitingde müjdesini paylaştığı Millet Bahçesi projesiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

zeki toçoğlu içmesuyu müjdesi Haberi

zeki toçoğlu içmesuyu müjdesi


Ferizli ve Kaynarca’ya bağlı 14 mahalle için içmesuyu müjdesi veren Başkan Toçoğlu; “Bakırlı’da inşa ettiğimiz 500 metreküplük içmesuyu deposunu 25 Mayıs Pazartesi günü devreye alıyoruz. İlçelerimize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Ferizli ve Kaynarca ilçelerine bağlı 14 mahallenin içmesuyu problemine kesin çözüm getirecek yatırımlarını 25 Mayıs Pazartesi günü devreye alıyor. Çalışmalar kapsamında 500 metreküplük içmesuyu deposu ile 7,5 kilometrelik içmesuyu hattının inşa edildiğini belirten Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak alt ve üst yapı yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hamdolsun geçtiğimiz dönem içerisinde Kaynarcalı hemşerilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmiş ve 30 kilometrelik hat döşeyerek Sapanca Gölü’nden temin edilen birinci sınıf içmesuyunu ilçemize ulaştırmıştık” diye konuştu.


Depo ve 7,5 Kilometre Hat

İçmesuyu yatırımlarının aralıksız devam ettiğini...