04 / 05 / 2024

zemin otoparkları

zemin otoparkları

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş. Doğuş Holding ile işbirliği yaparak Nisbetiye'de ''Zemin üstü yeşil park, zemin altı otopark'ı hizmete açarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş.

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Çalışkan tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Türkan Özgül tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.

TOKİ 5 ilde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi yapacak!

TOKİ Batman, Konya, Manisa, İstanbul ve Sakarya illerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 25 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemin çalışmaları son aşamada!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Savaş Duman, 19 Mayıs Stadı'ndaki çim ve altyapı çalışmalarını inceledi. Zemin çalışmaları son aşamada olan 19 Mayıs Stadı'nı 13 Ağustos'ta teslim alacaklarını açıkladı.

Karşıyaka Stadı'nda zemin çalışmaları başlayacak!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, inşaat çalışmaları süren Karşıyaka Stadı'nda incelemelerde bulundu. Vali Toprak, zemin ıslah çalışmalarının da başlamasını söyledi. Stad'ın 2016-17 sezonuna yetişmesi için talimatı verildi.

İzmit Hakkaniye'de zemin etüt çalışmaları yapıldı!

İzmit Belediyesi ekipleri, Hakkaniye Mahallesi ’ne mahalle konağı yapmak için bölgede zemin etüdü çalışmaları gerçekleştirdi.

İzmir Konak'ta zemin etüdü yapılmayan yer kalmayacak!

İzmir’in kalbi konumundaki Konak’ta önceliği planlı bir kent yaratmaya verdiklerini dile getiren Başkan Pekdaş, plansız bölgelerde jeolojik etüt çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Konak’ta zemin etüdü yapılmayan yer kalmayacak” dedi.

Konak'ta zemin etüdü yapılmayan yer kalmayacak!

Konak Belediyesi Fuar Evlendirme Dairesi'nde 113 mahalle muhtarı ile biraraya gelen Sema Pekdaş, talep ve sıkıntılarını dinledi. Pekdaş Konak'ta zemin etüdü yapılmayan yer kalmayacağını belirtti.

Aydın Külliye Camisi'nin zemin kısmı ibadete açıldı!

Aydın İl Müftülüğü Külliyesinin en önemli yapısı olan Külliye Camisi’nin zemin kısmı, Ramazan ayı vesilesiyle bulunduğu bölgeye hizmet verebilmek için ibadete açıldı.

Aydın Külliye Camisi’nin zemin kısmı hizmete açıldı!

Aydın İl Müftülüğü Külliyesinin en önemli yapısı olan Külliye Camisi’nin zemin kısmı, Ramazan ayı vesilesiyle bulunduğu bölgeye hizmet verebilmek için ibadete açıldı.

Ankara'da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamını ücretsiz hale getireceklerini açıkladı. Başkan Gökçek, kurala uymayanlara polisin müdahale edeceğini söyledi.

Ankara'daki otoparkları ANFA işletecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, başkentteki otoparkların bundan böyle ANFA tarafından işletileceğini bildirdi.

Özgür Zemin Araştırma Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Zemin Araştırma Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Saadet Turan tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

zemin otoparkları Haberi

zemin otoparkları



Otopark üstü park


Beşiktaş Belediyesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Yeşil alanın 15 metre altına 3 katlı otopark yaptı. Levent'teki otopark aynı zamanda sığınak da olacak


500 araç kapasiteli otoparkın üstü ise yeşil alan olarak düzenlendi. Herkesin faydalanabileceği yeşil alanda çocuklar için park ve kütüphane bulunuyor


Veli SARIBOĞA


    Beşiktaş Belediyesi ve Doğuş Holding işbirliğiyle Levent Nisbetiye'de yapımı gerçekleştirilen ''Zemin üstü yeşil park, zemin altı otopark'' dün törenle hizmete açıldı. Yerin 15 metre altında yapılan otopark 500 araç kapasiteli. Otoparkın üstü ise yeşil alan olarak düzenlendi. Beşiktaş Belediyesi Başkanı Yusuf Namoğlu açılış töreninde yaptığı konuşmada Beşiktaş'ta yaşayan insanların otopark ihtiyacını karşılamak amacında...