02 / 05 / 2024

Zen Erma inşaat

Zen Erma inşaat

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş ve Kamil Tunçel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Ayasofya Caddesi'nde kuruldu.

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Karakaya ve Yusuf Özen ortaklığında kuruldu.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Gaziantep'te inşaat sektörü ekonomiye değer katıyor!

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, zor ve kritik bir süreçten geçen ülkemizde, sınır ötemizde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen inşaat sektörünün dinamik yapısını korumaya özen gösterdiklerini söyledi.

Sungurlu Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun inşaatı sürüyor!

Çorum’un Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Çiftlik Köyünde yapımına başlanılan bin 200 kişilik T tipi, 400 kişilik Açık Ceza İnfaz Kurumu için devam eden inşaat çalışmalarını inceledi.

Zen Global İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Global İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye ile bugün Salih Özen imzasıyla kuruldu.

Özen Kuzu: Teşvik inşaat sektörünü canlandıracak!

Özen Kuzu, inşaat sektörünün ülkeyi ekonomik olarak ayağa kaldıracak nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kuzu, "Emlak Konut projeleriyle birlikte diğer tüm nitelikli projeler için de bankaların uygun faiz oranları belirlemesi sektörü canlandıracak" dedi.

Özen Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özen Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sulhattin Özen tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi, Molla Sokak'ta kuruldu.

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş ve Kamil Tunçel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Ayasofya Caddesi'nde kuruldu.

Özen Kuzu: İran'ın inşaat sektöründeki potansiyeli büyük!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran'daki inşaat sektörünü değerlendirerek ""İran yatırıma aç ve potansiyeli büyük bir pazar. Bizim 30 yıl öncesindeki halimiz gibi" dedi.

2002 yılında Çamlıca Televizyon Kulesi'nin inşaatı başlayacakmış!

Temeli 1991 yılında dönemin belediye başkanı Nurettin Sözen tarafından atılan ve Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde sürdürülen ve bir çok kez ihaleye çıkan kulenin inşaatı 2002 yılında başlayacakmış.

Özen İrf İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özen İrf İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, İrfan Tan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs 2015 tarihinde Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat Türk ekonomisinin en önemli taşlarından biri!

İran’da 100 bin konut yapan Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, müteahhitlerin siyasi istikrarla yurtdışına açılabildiğini söyledi. Kuzu; " Türkiye’de ekonominin önemli taşlarından birini de hiç kuşkusuz inşaat sektörü oluşturuyor." dedi..

1989 yılında Mustafa Süzer'in Dolmabahçe'deki gökdelen inşaatı mühürlenmiş!

1989 yılında Süzer Dış Ticaret Şirketi'nin sahibi Mustafa Süzer'in Dolmabahçe sırtlarındaki gökdelen inşaatı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen'in emriyle mühürlenmiş. Gerekçe olarak inşaatın, kamuya ait arazilere taştığı gösterilmiş.

Zen Erma inşaat Haberi

Zen Erma inşaat

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş ve Kamil Tunçel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Ayasofya Caddesi'nde kuruldu. 


Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.  2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...