17 / 05 / 2024

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, Beşiktaş 'ta, 2 Şubat 2015 'te, Naime Güney ve Filiz Gülmez ortaklığında kuruldu.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cebrail Çetinkaya ve Zeynep Özen ortaklığında kuruldu.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Ndn Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ndn Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nagihan Özen tarafından kuruldu.

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Barış Özen tarafından kuruldu.

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Özen tarafından kuruldu.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugünn Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Özenç tarafından kuruldu.

Erzurum'un yüzen adalarına turizm yatırımı!

Erzurum'un Tortum ilçesindeki Zökün Gölü'nde bulunan yüzen adalar turizme kazandırılıyor...

Özenbir İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özenbir İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Bayrak ve Davut Özen tarafından kuruldu.

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özen tarafından kuruldu... 

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu Haberi

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 2 Şubat 2015'te Naime Güney ve Filiz Gülmez ortaklığında kuruldu.


Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi iş konusu; Turizm İle İlgili konlar; 1.Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü turizm ve seyahat acenteliği kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek.  2.Yurt içinde veya yurtdışında kara, deniz ve hava ulaştırma araçlarıyla bireysel veya grup gezileri düzenlemek, spor, toplantı ve benzeri düzenlemeleri gerçekleştirmek veya başka acentalar tarafından yapılan bu tür organizasyonların biletlerini satmak, sattırmak ve bunlara ilişkin rezervasyonları yapmak. 3.Şehir ve yöre turları veya yurt içi turlar düzenlemek veya başka seyahat acentaları tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satmak,...