06 / 05 / 2024

Zen klima

Zen klima

Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Adana Zen Bahçe Konutları' nda fiyatlar 175 bin TL' den başlıyor!

Ömer Bayram İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Zen Bahçe Konutları 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 122 adet bulunuyor. Adana Zen Bahçe Konutları' nda fiyatlar 175 bin TL' den başlıyor.

Mitsubishi'den yeni mücevher klima!

Yeni Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Özen Kuzu rant vergisi hakkında açıklama yaptı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 14 Ocak 2015 günü yapılan rant vergisi açıklaması, inşaat sektöründe büyük yankı uyandırdı. İşte, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, konuyla ilgili yaptığı açıklama..

İmar planlarına yeni düzen!

İmar planlarına yeni düzen geliyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu dün şeffaflık paketini açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, imar plan değişikliği konusunda ise şu açıklamaları da sözlerine ekledi...

Nurettin Sözen; 5 yılda 150 mağaza açmayı hedefliyoruz!

Hediyelik eşya ithal ederek başladığı patronluk macerasını kısa süre sonra kurduğu sofra ve dekoratif eşya satışı yapan Bernardo mağazalarıyla farklı bir boyuta taşıyan Sözen, şimdi de rotayı yurtdışına çevirdi.

Yüzen ev Moonstar Ayyıldız, Mogan Gölü'nde!

Ankara'da Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde mühendis Ertan Baydar tarafından tasarlanan Moonstar Ayyıldız isimli teras manzaralı yüzen ev, Mogan Gölü’ne indirildi. Mogan’a test amaçlı indirilen yüzen ev, yurt içi ve yurt dışına ihracatı yapılacak.

Ergun Özen: İnşaat sektörü hızla gelişiyor!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Türkiye 'nin nüfus artışı, gelişen ekonomisi ve kaliteli konut sayısının yetersizliğiyle, inşaat sektörünün hızlı geliştiği bir ülke olduğunu söyledi.

AVM'lere yeni düzen geliyor!

AVM'lere yeni düzen geliyor. Alışveriş Merkezleri ve Büyük Mağazalarla ilgili yasa Meclis'e sunuldu. Yasa kabul edilirse, artık AVM'ler akşam 20.30'a kadar çalışacak, Pazar günleri kapalı olacak.

Mitsubishi Zen klimaların tasarımları yenilendi!

Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Okyanuslarda yüzen siteler inşa edilecek!

Tasarımcılar kalabalık şehirlerden sıkılanları açık denizlere davet ediyor. Deniz tabanına sabitlenmeyecek yeni yerleşim birimleri adeta yüzen siteler olarak okyanuslarda dolaşacak...

Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti. Yerine Hüseyin Avni Metinkale getirildi.

Mitsubishi Electric Klima ile ucuza ısının!

Yaşam alanlarına konforu tasarruflu şekilde sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kış kampanyası ile de ‘ eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim ’ diyenlere sesleniyor.

Zen klima Haberi

Zen klima

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri imzalı Yeni Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır. Ortamla uyumlu 3 farklı renk seçeneği sunan Zen Klimalar, A+++ enerji sınıfı özelliğiyle de öne çıkıyor.


Güzellik, performans ve tasarruf bir arada


Modern çizgilerdeki Yeni Kirigamine Zen Klimalar, düşük enerji tüketimi ile yüksek ısıtma ve soğutma performansını bir araya getiriyor. Sezonsal Verimlilik Kriterleri’ne göre soğutmada A+++, ısıtmada A++ enerji sınıfında yer alan Zen Klimalar, az enerji ile çok iş yapıyor. Geniş kapasite seçenekleri ile tüm kullanıcı taleplerine cevap veren Zen Klimalar konfordan da ödün vermiyor.


Şık ve sade tasarımı ile tüm mekanlarla mükemmel uyum


Modern iç mekan dekorunuzu tamamlamak...