05 / 05 / 2024

zengin gettolar paris

zengin gettolar paris

Şehirde, özellikle de merkezi lokasyonlarda ‘zengin getto’larının oluşması bütün büyük metropollerde yaşanan ortak sorun. İşte Fransa’nın başkenti Paris bu gidişata “Dur” demek için eyleme geçiyor.

Paris Hilton'un köpekleri de havuzlu malikanede yaşıyor!

Dünyanın en zengin ailelerinden birine mensup olan Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane göz kamaştırıyor. İşte Paris Hilton'ın köpeklerinin yaşadığı malikanenin görüntüleri...

Paris zengin gettolara dur dedi!

Şehirde, özellikle de merkezi lokasyonlarda ‘zengin getto’larının oluşması bütün büyük metropollerde yaşanan ortak sorun. İşte Fransa’nın başkenti Paris bu gidişata “Dur” demek için eyleme geçiyor.

BTM, BATIMAT Paris 2015'te 13'ncü kez yer alacak!

BATIMAT Paris 2015'te, zengin ürün yelpazesiyle 13. kez yer alacak. İki yılda bir yapılan organizasyon, inşaat sektörünün önemli uluslararası temsilcilerini bir araya getirme niteliğiyle ön plana çıkıyor.

Zengin Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Zengin tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu.

AKG Gazbeton, BATIMAT Paris 2015’e katılıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, uluslararası alanda önemli bir platform olan BATIMAT Paris 2015’te, zengin ürün yelpazesi ile yer alacak.

İşte Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane!

Paris Hilton Chihuahua cinsi minik köpekleri için kendi yaşadığı malikanenin küçük bir kopyasını yaptırdı. Köpek malikanesinin eşyaları da Hilton'un kullandıklarının minyatürü.İşte Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane;

Paris'e yapılacak Triangle gökdeleninin maliyeti 500 milyon euro!

FRANSA'nın başkenti Paris'te tartışmalara neden olan piramit şeklindeki gökdelen Triangle'ın inşaatına izin çıktı. Pekin Olimpiyat Stadı'nı inşa eden firma tarafından yapılacak Triangle projesinin toplam maliyeti yaklaşık 500 milyon euro.

Paris'e Üçgen Kule yapılacak!

Fransa'nın başkenti Paris turizm cazibelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. 2008'de planları açıklanan 180 metre uzunluğundaki 'Üçgen Kule'nin (Tour Triangle) inşaatına belediye meclisinden onay çıktı.

Paris'e 42 yıl sonra yeni gökdelene onay!

Paris Belediye Meclisi, ülkede tartışmalara neden olan piramit şeklindeki gökdelen Triangle'ın inşaatına onay verdi. Triangle, şehirde 1973'ten sonra yapılacak ilk gökdelen olacak. İşte kararın ayrıntıları...

Kerem Zengin Türkiye Karting Şampiyonası'nda 2. oldu!

33 yıllık deneyim güvencesiyle inşaat projeleri üretimine hizmet veren Evko Meot İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Zengin, 09-10 Mayıs tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası'nın RMC DD2 Kategorisi'nde 2. oldu!

Paris Hilton Filipinler'deki ikinci plajını açıyor!

Kişisel serveti 100 milyon doları aşan Paris Hilton; iş dünyasında yakaladığı başarının sırrını anlattı. Hilton Filipinler'de ikinci plajını açmaya hazırlanıyor..

Kula Jeoparkı Paris'te tanıtıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan ve Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla resmileşen Jeopark Belediyeler Birliği, Paris'te gerçekleştirilen " Avrupa Jeoparklar Ağı 35. Koordinasyon Komisyonu Toplantısı "na katıldı.

Hasan Zengin: Plansız Adana ile karşı karşıyayız!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Adana Şube Başkanı Hasan Zengin “Bu kadar yoğun planlama ve uygulama süreçlerinin sonunda ‘plansız Adana’ ile karşı karşıyayız. Burada hepimizin sorumluluğu var” dedi.

zengin gettolar paris Haberi

zengin gettolar paris

Kimi şiddetli, kimi sakin olsa da, İstanbul da dahil dünyanın bütün büyük metropollerinde yaşanan sorun ortak: Şehirde, özellikle de merkezi lokasyonlarda ‘zengin getto’larının oluşması; fakir mahallelerle zengin mahallelerin giderek birbirinden kopması. İşte Fransa’nın başkenti Paris bu gidişata “Dur” demek için eyleme geçiyor.


Paris’in Barınmadan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ian Brossat, “Paris’in ‘zengin getto’ları artık olmayacak” dedi. Peki, bu plan nasıl işleyecek? Belediye, şehrin merkezi zengin mahallelerinde orta ve alt gelir grubunun ulaşabileceği fiyatlara 5 bin sosyal konut yapacak. Aslında plan her yıl Paris’in tamamında 7 bin sosyal konut yapılmasını hedefliyor. 2020’ye kadar sürecek bu plana göre, toplam sosyal konut 35 bini bulacak. Buraya kadar her şey güzel, ama arsa nasıl bulunacak? Plan ilk etapta şehir merkezinde bulunan atıl kamu binalarının...