04 / 05 / 2024

Zer İstanbul Göztepe satış ofisi

Zer İstanbul Göztepe satış ofisi

Toplam 675 konuttan meydana gelen Zer Göztepe projesi 2020 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Ceylan İnşaat Zer Göztepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Depreme dayanıksız diye kapatılan Göztepe İSMEK binası dayanıklı çıktı!

İBB depreme dayanaklı olmadığı gerekçesiyle Kadıköy Göztepe İSMEK'i kapattı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu tarafından hazırlanan raporda binanın deprem performans seviyesinin iyi olduğu belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Göztepe Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Şehir Hastanesi bugün kapılarını açıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan Göztepe Şehir Hastanesinin ilk etabı, yarın hizmete açılıyor.  

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Zer İstanbul Göztepe satış ofisi Haberi

Zer İstanbul Göztepe satış ofisi


105 bin metrekare inşaat alanına sahip Zer Göztepe projesi Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.  Toplam 675 konuttan meydana gelen Zer Göztepe projesi 3 panoramik bloktan oluşuyor. 


Zer Göztepe’de stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon gibi dairelere yer veriliyor. Projede konut büyüklükleri  60 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. 


2020 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği Zer Göztepe projesi 85 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 









Web: www.ceylaninsaat.com

Tel:  0 212 444 87 85

Pınar...