03 / 05 / 2024

Zermeram Konya kampanya

Zermeram Konya kampanya

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

TOKİ'den Konya'da 5 kampanya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 bin yeni konut projesi kapsamında Konya'da 5 yeni kampanyaya başladı. TOKİ Konya projelerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi!

Konya Zermeram Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında daireler minimum 335 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Seha Yapı tarafından inşa ediliyor...

Zermeram Konya Projesi'nde Şimdi Al 2019'da öde!

Zermeram Evleri projesi Konya Meram'da hayata geçirildi. Projede ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor...

Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Zermeram Konya'da şimdi al teslimde öde kampanyası başladı.

Zermeram Konya Evleri satış ofisi!

Konya Meram'da hayata geçirilen Zermeram projesi 1.077 konuttan meydana geliyor. Zermeram Konya Evleri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Zermeram Evleri Konya son fiyatları!

Zermeram Evleri projesi Konya Kozağaç Mahallesi'nde Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Konya Zermeram proje ne zaman teslim?

Seha Yapı tarafından inşa edilen Konya Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Konya Zermeram proje ne zaman teslim?

Zermeram Konya kampanya Haberi

Zermeram Konya kampanya

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı'nın hayata geçirdiği Anadolu’nun en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’da yeni bir kampanyaya başladı. Peşinde 335 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışları süren Zermeram’dan evini şimdi alanlar ödemelerini 2019’da teslimde yapacak.

31 Aralık 2017 tarihinde sona erecek olan “Şimdi Al Teslimde Öde” kampanyası hakkında bilgi veren Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu  konuyla ilgili olarak şunları söyledi; 40 yıla yakın bir süredir bu toprakların ihtiyaç ve dinamiklerine uygun projeler geliştirip onları yeni sahipleri ile buluşturuyoruz. Bu minvalde Zermeram da bizler için oldukça önemli. Projemiz sadece Konya’da değil Anadolu’da bugüne kadar düşünülmüş en nadide ve kaliteli projelerden biri olma niteliği taşıyor. Böyle bir projeden ev sahibi olmak isteyen birçok müşterimiz var. Onların beklentilerine cevap...