18 / 05 / 2024

Zero Carbon Hub Paul King

Zero Carbon Hub Paul King

İngiltere Yeşil Binalar Derneği ve Zero Carbon Hub Başkanı Paul King, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Peki Paul King kimdir?

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Osman Can ortaklığında kuruldu.

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu.

Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç TL, en uygun nerede? 31 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli, bütçe dostu ve dayanıklı Fantom Carbon CC4000 Cyclone torbasız süpürge, Hi-Tech cyclone toz haznesi ve yüksek emiş gücü ile öne çıkıyor. Peki, Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç watt? İşte detaylar...

Kapış kapış gidiyor! Migros’ta Xiaomi Redmi 10 kampanyası! İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Xiaomi Redmi 10 4/128 GB Carbon Gri cebinize uygun fiyattan satışta. Sadece 1 adet sipariş verilebilen telefon kapış kapış gidiyor. İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Metal Hub İnşaat Ve Metal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metal Hub İnşaat Ve Metal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Er Ahmad Faraz tarafından kuruldu.

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Ümit Akpınar tarafından kuruldu.

İon Carbon Minerals İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İon Carbon Minerals İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Turna tarafından kuruldu.

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hub Global Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Türkalp ve Umut Bilge Öztürk tarafından kuruldu.

Zero Carbon Hub Paul King Haberi

Zero Carbon Hub Paul King

Paul King kimdir?


Paul King, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarındandır.


İngiltere Yeşil Binalar Derneği Başkanı, Zero Carbon Hub Başkanı  ve WGBC Avrupa Bölgesel Ağ Başkanı Paul King, Mayıs 2007'de Birleşik Krallık Yeşil Bina Konseyi'in ilk CEO'su oldu. 


Bu makamdan önce İngiliz WWF için kampanya direktörü olarak çalıştı ve One Million Sustainable Homes (Bir Milyon Sürdürülebilir Konut) projesi dahil pek çok proje için kampanya yürütücülüğü yaptı. Bu esnada ayrıca One Planet Living'in eş kurucularından biriydi. 


Paul King, Green Construction Board Buildings Group yönetim kurulu üyesi, devlet tarafından kurulmuş Green Deal Providers Forum (Yeşil Anlaşma Sağlayıcıları Forumu), Retail Energy Efficiency Taskforce (Ticari Enerji Verimliliği Çalışma Ekibi) ve Igloo Regeneration Sustainability Committee (Igloo Yenileme Sürdürülebilirlik Komitesi)...