04 / 05 / 2024

Paul King kimdir?

Paul King kimdir?

İngiltere Yeşil Binalar Derneği ve Zero Carbon Hub Başkanı Paul King, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Peki Paul King kimdir?



Paul King kimdir?


Paul King, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarındandır.


İngiltere Yeşil Binalar Derneği Başkanı, Zero Carbon Hub Başkanı  ve WGBC Avrupa Bölgesel Ağ Başkanı Paul King, Mayıs 2007'de Birleşik Krallık Yeşil Bina Konseyi'in ilk CEO'su oldu. 


Bu makamdan önce İngiliz WWF için kampanya direktörü olarak çalıştı ve One Million Sustainable Homes (Bir Milyon Sürdürülebilir Konut) projesi dahil pek çok proje için kampanya yürütücülüğü yaptı. Bu esnada ayrıca One Planet Living'in eş kurucularından biriydi. 


Paul King, Green Construction Board Buildings Group yönetim kurulu üyesi, devlet tarafından kurulmuş Green Deal Providers Forum (Yeşil Anlaşma Sağlayıcıları Forumu), Retail Energy Efficiency Taskforce (Ticari Enerji Verimliliği Çalışma Ekibi) ve Igloo Regeneration Sustainability Committee (Igloo Yenileme Sürdürülebilirlik Komitesi) üyesi. Uluslararası düzeyde ise Dünya Yeşil Bina Konseyi'nin yönetim kurulunda ve Avrupa Ağı'nın başkanlığını yürütüyor.



Paul King ve Zero Carbon Hub iletişim bilgileri!


Adres: Layden House, 76-86 Turnmill Street, Londra

Tel: 0845 888 7620    

E-mail: [email protected]

Web: www.zerocarbonhub.org


Geri Dön