21 / 05 / 2024

Zero Time İnşaat iletişim

Zero Time İnşaat iletişim

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Dinç tarafından kuruldu.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ersoy tarafından kuruldu.

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Dinç tarafından kuruldu.

Time 34 Gayrimenkul İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Time 34 Gayrimenkul İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 TL sermaye bedeli ile Kerem Keleşer tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Art Time Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Time Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Davutoğlu ve Uğur Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kareem Esmaıl tarafından kuruldu.

Q Wold Gayrimenkul Geliştime Yatırım İnşaat Ticaret ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Q Wold Gayrimenkul Geliştime Yatırım İnşaat Ticaret ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Haydar Özkan Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz' da Maltepe'de kuruldu.

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kare İnşaat Mimarlık Basra Time Square AVM projesini hayata geçiriyor!

Kare İnşaat Mimarlık Turizm Şirketi sahibi Yük. Müh. Nuri Işık önderliğinde Irak'ın yeni cazibe merkezi Basra'daki ilk alışveriş merkezi projesi Basra Time Square ile bir ilke imza atıyor...

Zero Time İnşaat iletişim Haberi

Zero Time İnşaat iletişim

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Dinç tarafından kuruldu.

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işler ile ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. Yün, pamuk, ipek, suni, ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. her türlü ipek, pamuk, yün, sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. her türlü yün, orlon ve sentetik ipliklerden örülmüş bay, bayan ve çocuk trikolarının imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak tekstil ürünlerine nakış işlemlerini yapmak, yaptırmak....