02 / 05 / 2024

Zerre Elektronik esenyurt 

Zerre Elektronik esenyurt 

Kiler GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 12-13 numaralı bağımsız bölümde 4 bin 882 metrekare depo alanını Zerre Elektronik'e 1 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verildi... 

Muzi İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzi İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Aslan tarafından kuruldu.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

Ayga İnşaat Petrol Tahıl Meyvecilik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayga İnşaat Petrol Tahıl Meyvecilik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Gök tarafından kuruldu.

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Çağatay Avcı tarafından kuruldu.

Efekent Danışmanlık Otomotiv İnşaat Elektronik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efekent Danışmanlık Otomotiv İnşaat Elektronik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Çetin tarafından kuruldu.

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş tarafından kuruldu.

Bkm34 İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm34 İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Selman Tunç tarafından kuruldu.

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Salami, Mohammadbagher Zereshkian, Mohammadreza Rousta Jorshary ve Nader Sharifian ortaklığıyla kuruldu...

Kiler GYO Esenyurt'taki gayrimenkulünü Zerre Elektronik'e kiraya verdi!

Kiler GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 12-13 numaralı bağımsız bölümde 4 bin 882 metrekare depo alanını Zerre Elektronik'e 1 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verildi... 

Arotin Turizm Gıda Elektronik Ve Medikal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arotin Turizm Gıda Elektronik Ve Medikal Ürünler Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Darafshıyan Maram tarafından kuruldu. 

Deal İnşaat Danışmanlık Elektronik Yazılım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal İnşaat Danışmanlık Elektronik Yazılım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Tarıq Alı A Alqarnı ve Yaser A.M. Al-Salahı ortaklığında kuruldu.

Aktoprak Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktoprak Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktoprak tarafından kuruldu. 

Zerre Elektronik esenyurt  Haberi

Zerre Elektronik esenyurt 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık kiraya verilmesi veya ayni hak tesisi hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 12-13 numaralı bağımsız bölümde 4 bin 882 metrekare depo alanının piyasa koşulları dikkate alınarak Zerre Elektronik Hizmetleri Danışmanlık ve Yazılım Tic. A.Ş.'ne 1 Mayıs 2019 tarihinden başlamak üzere aylık kira bedeli  97 bin 640,00 TL+KDV olmak üzere 1 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verildi. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

Şirketimiz portföyünde bulunan İstanbul İli,  Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 12-13 no.lu bağımsız bölüm de 4.882 m2 depo alanının piyasa koşulları dikkate alınarak Zerre Elektronik...