04 / 05 / 2024

Zerrin Şafak kimdir

Zerrin Şafak kimdir

Mimar Zerrin Şafak kimdir? Mimar Zerrin Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zerrin Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zerrin Şafak..

Suphi Malgaz kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Şafak Başa kimdir?

Şafak Başa'nın 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Şafak Başa kimdir?

Şafak Emrence kimdir?

Mimari çalışmalarına 2000 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Zemberek Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Şafak Emrence kimdir? Peki, Şafak Emrence hangi işlere imza attı?

Zerrin Şafak kimdir?

Mimar Zerrin Şafak kimdir? Mimar Zerrin Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zerrin Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zerrin Şafak..

Şaban Şafak kimdir?

Mimar Şaban Şafak kimdir? Şaban Şafak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şaban Şafak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şaban Şafak...

Uygar Şafak Öğün kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Uygar Şafak Öğün kimdir? Uygar Şafak Öğün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uygar Şafak Öğün, ne zamandan beri yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyor?

Şafak Çak kimdir?

Jennifer Lopez’e hediye ettiği taht ve yatakla adından söz ettiren ünlü İç Mimar Şafak Çak kimdir? İç Mimar Şafak Çak, bugüne kadar hangi tasarımları hayata geçirdi? İşte Şafak Çak...

Şafak Bamyacıoğlu kimdir?

Gedizler Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu, Gedizler Yapı Ev're projesi ile emlak medyasının gündemindedir. Şafak Bamyacıoğlu, daha önce IBM POS Aş, AIG, Century 21, Realty World gibi şirketlerde çalıştı. Peki Şafak Bamyacıoğlu kimdir?

Zerrin Bayrakdar kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Ulaştırma Ana Bilim Dalı’ndaki görevinden 2005 yılında emekli olan Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar kimdir? İşte Zerrin Bayrakdar'ın biyografisi...

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Helim Kurt kimdir?

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Ahmet Murat Binark kimdir?

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark kimdir? Ahmet Murat Binark inşaat sektöründe hangi görevlerde bulundu? İşte Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark'ın biyografisi...

Zerrin Şafak kimdir Haberi

Zerrin Şafak kimdir

Zerrin Şafak kimdir?

Zerrin Şafak, 1988 yılında Bulgaristan ‘da doğdu. 2006 yılında Buca Hoca Ahmed Yesevi Lisesi ‘nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2010 yılında Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde tamamladı. 


2011 yılı Kasım ayında Floransa kentinde Fondazione Delbianco ‘nun düzenlediği ”Touches of Renaissance” çalıştayına katıldı. Mimarlık çalışmalarına İzmir ‘de devam etti.


Daha sonra 2014 yılında Demirce Mimarlık ‘a katıldı, Zerrin Şafak, Demirce Mimarlık'ta çalışmalarına devam etmektedir.


Demirce Mimarlık

"Alpay Demirci ve Burçin Demirsoy`un 1999 yılında tanışmalarıyla birlikte başlayan mimari yolculuklarının adıdır.


Projeleri, sonuca giden basamaklardan (mimari, iç mimari, çevre düzenlemesi, vs…) oluşan bir bütün olarak görür ve bunları tek bir konsept altında şekillendirir.


İzmir merkezli bir ofis olarak kendimize dünya kaynaklarını en az tüketerek ve hatta tüketmeden dönüştürerek mekan üretme sorumluluğu yüklemiş bulunmaktayız.


Bizce mimarlık, teorik kısımlarında yer...