05 / 05 / 2024

Zerzevatçı Mahallesi 2b dağıtımı

Zerzevatçı Mahallesi 2b dağıtımı

Beykoz'da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde yaşayan 190 hak sahibine daha tapu tebligatları teslim edildi.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi'nde 2/B tebligatları dağıtılıyor!

Beykoz'da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde yaşayan 190 hak sahibine daha tapu tebligatları teslim edildi.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi 2/B tebligatları teslim ediliyor!

Beykoz’da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde bulunan100 hak sahibi tapularına kavuşuyor.

Kahramanmaraş’ta tarım arazileri 2B olan vatandaşlardan tepki!

Kahramanmaraş’ta Onikişubat ilçesi Yenidemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar tarım arazilerinin 2B olarak gösterilmesine tepki gösterdi... 

Beykoz Alibahadır Mahallesi'nde tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından Alibahadır Mahallesi’nde 2B tapusunu almaya hak kazanan 13 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

2B araziler için emsal karar!

İstanbul Çatalmeşe Mahallesi'nde bir işadamının 2B arazisi üzerinde bulunan çiftliği için açtığı davada emsal karar verildi...

İzmir Efemçukuru Mahallesi'ndeki 2B arazileri mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Efemçukuru Mahallesi'ndeki 2B arazilerini meclis gündemine taşıdı..

Beykoz'da imar planları tamamlanıyor!

Beykoz Belediyesi, Zerzevatçı Mahallesi üzerinde devam eden imar planı çalışmalarıyla ilgili mahallelilere imar planları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ümraniye Dumlupınarlılara 2B müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yoğun çabalar neticesinde İBB meclis onayından geçen 2B arazilerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planlarıyla ilgili Dumlupınar Mahallesi halkını bilgilendirdi.

Kepez Çankaya Mahallesi'nin imar ve mülkiyet sorunları çözüldü!

Antalya'nın Kepez ilçesinde imar ve mülkiyet sorunlarının ortadan kalktığı mahallelerde yapılaşma tüm hızıyla sürüyor. Antalya'nın en güzel mahalleleri arasında yer alan Çankaya Mahallesi'nde 2B, imar ve mülkiyet sorunları Başkan Hakan Tütüncü'nün girişimleri ile sona erdi.

Altınordu Belediyesi 2B komisyonu kurdu!

Altınordu Belediye Meclisi, 2B arazileri için kadastro çalışmalarında kadastro ekipleri ile görev yapmak üzere Alınca, Ali Sayvan, Gerce ve Hürriyet Mahallesi bilirkişi seçimleri yapıldı.

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2B Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Hasanoğlu ve Bilal Budak ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Kepez Çankaya Mahallesi'nin değeri 3'e katlanacak!

Başkan Hakan Tütüncü, simge eser, 200 dönümlük rekreasyon alanı, 1000 yataklı bölge hastanesi ve EXPO 2016 yolu yatırımlarıyla, 2B problemi çözülen Çankaya Mahallesi'nin değerini 3'e katlayacağını söyledi.

Kepez Fevzi Çakmak Mahallesi'nin 2B tapuları dağıtılıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, 2B tapuları hak sahiplerine verilmeye başlandı. Hakan Tütüncü, 6 yılda 23 bin hak sahibine tapu vererek Kepez'in tapu probleminin çözümünde önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.

Zerzevatçı Mahallesi 2b dağıtımı Haberi

Zerzevatçı Mahallesi 2b dağıtımı

Beykoz Belediyesi, Zerzevatçı Mahallesi’nde yaşayan 635 hak sahibini ilgilendiren 2/B tapu tebligatlarının dağıtımını sürdürüyor.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçede yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde yaşayan 190 hak sahibine daha tapu tebligatları teslim edildi.
 
Zerzevatçı Camii Lokali’nde yapılan tebligat dağıtımına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek , Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Yakup Özbek, Tacettin Aksu, Eyüp Salih Elmas ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aslan da katılım gösterdi.
 
Beykoz'un birçok mahallesinde bugüne kadar tapu sevinci yaşattıklarını belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, mahalle sakinlerinin bir an önce işlemlerini yaparak tapularına kavuşmasını temenni etti. 
 
Tapu tebligatlarını alan vatandaşların işlemleri için 3 ay içerisinde Beykoz Belediyesi’ne başvurmaları...