04 / 05 / 2024

zeybek toki sakinleri

zeybek toki sakinleri

Aydın'ın Efeler ilçesinde yıllardır türlü çeşitli sorunlarla boğuşan ve pek çok konuda mağduriyetler yaşayan Zeybek Mahallesi TOKİ Konutları 'nın sakinleri, son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyorlar.

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Nihat Zeybekçi Denizli TOKİ konutlarının kura çekilişine katıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizli'nin Babadağ ilçesinde heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekim törenine katıldı.

Van Kevenli TOKİ sakinleri için tandır evleri açıldı!

İpekyolu Belediyesi, Kevenli TOKİ sakinlerinin talebi üzerine altı noktada tandır evi açarak halkın hizmetine soktu. Mahalle meclislerinin organizasyonunda faaliyet yürütecek tandır evleri, günde beş ailenin bir haftalık ekmek yapma ihtiyacını karşılayaca

Van Kevenli TOKİ sakinleri için tandır evleri yapıldı!

Van merkez İpekyolu Belediyesi, Kevenli TOKİ sakinlerinin talebi üzerine altı noktada tandır evi açtı. Deprem sonrası TOKİ evlerine yerleşen vatandaşlar, tandır evi geleneğini sürdüremediklerinden yakınmıştı.

Zeybek TOKİ Konutları'nın duvarları yenileniyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yıllardır türlü çeşitli sorunlarla boğuşan ve pek çok konuda mağduriyetler yaşayan Zeybek Mahallesi TOKİ Konutları 'nın sakinleri, son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyorlar.

Karaköy TOKİ sakinleri molozlardan şikayetçi!

Karaköy TOKİ 2. Etabının çevresinde bulunan inşaat molozları vatandaşı çileden çıkarttı. TOKİ'lerle AİBÜ Kampusu arasında bulunan alanda ise çok sayıda çöp ve bira şişesi de TOKİ sakinlerini rahatsız ediyor.

Esentepe TOKİ sakinleri yollarının yapılmasını istiyor!

Esentepe TOKİ Sakinleri yollarının yapılmasını istiyor. Mücadelelerine rağmen yolların yapılmamasını kabullenemeyen site sakinleri, yolların bozuk olmasında dolayı şehir içi minibüslere binmek için 2 kilometre yürümek zorunda kaldıklarını belirttiler.

Akpınar TOKİ sakinleri yol istiyor!

Akpınar bölgesinde, Ormanköy Kooperatifi ile TOKİ Konutları arasındaki 850 metrelik yolun asfaltlanmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Köy halkı, İbrahim Karaosmanoğlu ’ndan sözünü yerine getirmesini istiyor

Kütahya TOKİ sakinleri asfalta kavuştu!

Kütahya 'nın Simav ilçesinde belediye İl Özel İdaresi'nin de desteği ile Muradınlar Mahallesi ile Eynal Kaplıcaları arasındaki yılların ihmali 3 kilometrelik stabilize yolu asfalta kavuşturdu.

Karaman TOKİ Konutları sakinleri iftar yemeğinde buluştu!

Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belediyenin ikramı olan yemeklerle iftarını gerçekleştiren TOKİ sakinleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.

Şanlıurfa TOKİ Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda sıra gecesi düzenlendi!

Şanlıurfa Belediyesi Batıkent Mahallesi (Toki) Çok Amaçlı Konferans Salonunda sıra gecesi düzenlendi. Şanlıurfa Belediyesi Sıra gecesi ekibi tarafından düzenlenen programa yoğunluklu olarak, mahalle sakinleri ve gençler katıldı.

Fikri Işık Akpınar TOKİ Konutları sakinleri ile bir araya geldi!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AKP İzmit İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği program kapsamında Akpınar TOKİ Konutları 'nda oturan mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Merzifon TOKİ sakinleri Kadri Aydınlı'ya teşekkür etti!

Başkan Aydınlı'yı ziyaret eden 2. etap TOKİ sitesi yöneticileri Murat Demir ile Musa Özel, hizmetlerden dolayı TOKİ sakinleri adına teşekkür ettiler. Aydınlı, konutların inşasının ardından altyapı hizmetlerinin kısa sürede sağlandığını kaydetti.

zeybek toki sakinleri Haberi

zeybek toki sakinleri


Aydın'ın Efeler ilçesinde yıllardır türlü çeşitli sorunlarla boğuşan ve pek çok konuda mağduriyetler yaşayan Zeybek Mahallesi TOKİ Konutları'nın sakinleri, son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyorlar. 


Kendilerine yeni bir site yönetimi seçtikleri dönemden bu yana, yaklaşık 2 yılı aşkın süredir sitenin adeta çehresinin değişmesinden oldukça memnun olan Zeybek TOKİ Sakinleri, bu iyiye gidişten umutlular. 


Geçen yıl sitenin etrafına duvar inşaa edilmesinin ardından, sitede yaşanan hırsızlık ve asayiş olayları bir hayli azalmış ve sitenin güvenliği büyükölçüde sağlanmıştı. 


Site yönetimi, şimdi de bu duvarın kırmızı beyaz renklere boyanmasına girişti. Böylece sitenin insan psikolojisini olumsuz etkileyen grilikten kurtulması, daha renkli ve daha bakımlı bir görünüme kavuşarak site sakinlerinin kendilerini daha iyi hissetmelerine katkı sağlaması umuluyor. 


Sitenin duvarlarını boyamaya başlayan Ahmet Kemahlı da site sakinlerinden birisi. Kemahlı, 15 bina...