06 / 05 / 2024

Zeydan Karalar mahalleleri inceledi

Zeydan Karalar mahalleleri inceledi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Barış Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek incelemelerde bulundu.

Adana'da yapılacak olan metronun ikinci etabı 5 yılda tamamlanacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin “ithalat vergisi” payını 5 senede 350 milyon liradan 2,5 milyar liraya yükselterek,  Adana’nın vergiden elde ettiği kazanımı senede 1 milyar liraya taşıdıklarını kaydetti.

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat İlhan tarafından kuruldu.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Zeydan tarafından kuruldu.

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

TOKİ Şırnak İdil Karalar Mahallesi 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Şırnak İdil ilçesi Karalar mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Şırnak İdil ilçesinin Karalar Mahallesine ait sosyal konut projesi detayları…

Bahçelievler Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri'ndeki riskli yapılara ilişkin plan itirazı askıda!

Bahçelievler ilçesi, 22.03.2021 tasdik tarihli Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Pendik Dumlupınar ve Orta mahalleleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Zeydan Karalar’dan Adana Metrosu'nun onaylanmamasına tepki!

Adana Metrosu 2. Etabı’na Cumhurbaşkanlığı'nda "borçlanma kriterlerinin uygun olmadığı” sebebiyle onay çıkmadı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, duruma tepki gösterdi.

Çatalca Akalan ve Kalfaköy Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Çatalca ilçesi, Akalan ve Kalfaköy Mahalleleri'ne ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Çatalca Çanakça ve Kestanelik Mahalleleri 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Çatalca ilçesi, Çanakça ve Kestanelik Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeydan Karalar mahalleleri inceledi Haberi

Zeydan Karalar mahalleleri inceledi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Barış Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek incelemelerde bulundu.Alışılmış belediyecilik anlayışıyla belediyeyi yönetmediğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte haftada en az 4-5 mahalleyi gezip sorunları yerinde gördüğünü söyledi. Başkan Karalar, "Ben hep söylüyorum ’Halkın Başkanı’ diyorlar. Ben sizin başkanınız değil ben sizin kardeşinizim. Biz başkanlık taslamaya gelmedik. Kimseye hava atacak durumumuz yok. Ben sizin evladınız kardeşinizim. Biz halkın ayağına gidiyoruz. Hem sizlerle dertleşelim, hem de sorularınızı dinleyelim istedik. Her hafta 4-5 mahalleye gidip sorunlarınızı dinleyeceğiz. En çok kadınları dinleyeceğiz. Kimse kusura bakmasın mahallenin sorunları en iyi bilen kadınlardır, o yüzden ben kadınlar tarafındayım" ifadelerini kullandı.


BAŞKAN SORUNLARI DİNLEDİ

Mahalle halkının sorunlarını dinleyen...