09 / 05 / 2024

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kerem Salan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli  ile Oya Gül tarafından kuruldu.

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ildıroğlu ve Serkan Ildıroğlu ortaklığında kuruldu.

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Eldeleklioğlu tarafından kuruldu.

Hangi ofisler maliyet avantajı sunuyor?

ÜGİAD üyesi Serap Köprülü Ayar, hibrit ofislerin maliyet avantajları sağladığını dile getirdi. Ayar, ofis hizmetleri sunan bir firma olarak güzel bir süreç geçirdiklerini belirtti.

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyıer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Haluk İskora tarafından kuruldu.

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Yılmaz tarafından kuruldu.

Workhub Ofis Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workhub Ofis Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Afrah Alı Alı Al-Hababı Ve Ammar Nader E. tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Şaşmaz tarafından kuruldu.

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt, Muhammed Nasır İnan ve Synergia Eğitim Danışmanlık Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kerem Salan tarafından kuruldu. 

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü eğitim konferans, seminer, danışmanlık organizasyon ve etkinlik yapmak. 2-Gerçek ve tüzel kişilere; a-Faaliyet yapılanması, iç kontrol, kurumsallaşma, b-Yeni Pazar araştırması, yeni faaliyet konuları, yeni sektörler araştırması...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi adres; ESENTEPE MH.MİTHAT ULU ÜNLÜ SK.N.26/26...