27 / 04 / 2024

Hangi ofisler maliyet avantajı sunuyor?

Hangi ofisler maliyet avantajı sunuyor?

ÜGİAD üyesi Serap Köprülü Ayar, hibrit ofislerin maliyet avantajları sağladığını dile getirdi. Ayar, ofis hizmetleri sunan bir firma olarak güzel bir süreç geçirdiklerini belirtti.



Kuruluşundan bu yana 60’tan fazla sektördeki 800’den fazla üyesiyle yıllık 50 milyar dolarlık ticaret hacmi yaratan TÜGİAD’ın üyeleri ile DÜNYA Gazetesi, reel sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Dünya'da yer alan habere göre; Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkanı Nilüfer Çevikel’in moderatör olduğu etkinlikte Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Genel Koordinatörü Vahap Munyar da yorumlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi. 

TÜGİAD üyesi Serap Köprülü Ayar, ofis hizmetleri sunan bir firma olarak koronavirüs salgını sürecini nasıl geçirdiklerini anlattı. 

Hangi ofisler maliyet avantajı sunuyor?

"Hibrit ofisler maliyet avantajları sağlıyor"

Ofis hizmetleri sunan bir firma olarak güzel bir süreç geçirdiklerine vurgu yapan TÜGİAD üyesi Serap Köprülü Ayar, “Eskiden şirketlerin geniş çalışma alanları mevcuttu marttan bu yana hibrit ofis sistemiyle ilgili çalışmalar yaptık. Gördük ki epey bir maliyet avantajı sağlanıyor” dedi. 

Hangi ofisler maliyet avantajı sunuyor?

Hem dünya hem de Türkiye'de çok yeni bir sektör olduklarına dikkat çeken Ayar, “Bu işi her şeye rağmen iyi yapmaya çalışıyoruz. En temel sıkıntımız ise finansman, biz reel sektördeki kadar finansman ortamlarına ulaşamıyoruz” diye konuştu.

Ofislere hibrit çalışma modeli geliyor!

Bu ofislere talep ikiye katlandı!


Geri Dön