19 / 05 / 2024

Zeynel Biter kimdir

Zeynel Biter kimdir

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Biter, Miami'de yatırım yapmanın kazandıracağını söyledi.

Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Zeynel Abidin Beyazgül , 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Türk gayrimenkul yatırımcısının gözü Miami'de!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara Miami'de yatırım yapma önerisinde bulundu. Biter, "Miami'de hem vergiler düşük hem de konut fiyatları'' diye konuştu.

Miami gayrimenkul yatırımı için en uygun şehir!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Biter, Miami'de yatırım yapmanın kazandıracağını söyledi.

Zeynel Ceylan kimdir?

İNTES Disiplin Kurulu Üyesi Zeynel Ceylan kimdir? Zeynel Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynel Ceylan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynel Ceylan...

Mehtap Biter kimdir?

Mimar Mehtap Biter kimdir? Mehtap Biter, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehtap Biter, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mehtap Biter..

Ali Biter kimdir?

Yüksek Mimar Ali Biter kimdir? Ali Biter, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ali Biter, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Yüksek Mimar Ali Biter...

Dahi Zeynel Bakıcı kimdir?

İzmir Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı kimdir? Dahi Zeynel Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Dahi Zeynel Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Zeynel Akkaya kimdir?

Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya kimdir? Zeynel Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya'nın biyografisi

Zeynel Abidin Erdoğan kimdir?

Zeynel Abidin Erdoğan, Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütürken hayatını kaybetmiş ve 8 Temmuz 2014 Salı günü toprağa verilmiştir.

Zeynel Abidin Bakır kimdir?

CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Bakır kimdir? Zeynel Abidin Bakır bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Bakır'ın biyografisi...

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Zeynel Biter kimdir Haberi

Zeynel Biter kimdir

ABD'nin Florida eyaletinde gayrimenkul yatırımları yapan Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara Miami'de yatırım yapma önerisinde bulunarak, "Miami'de hem vergiler düşük hem de konut fiyatları diğer büyük şehirlerin çok gerisinde. Miami yatırım için çok uygun bir şehir." dedi.


Biter, Raffles Otel'de düzenlediği "Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi"  semineriyle Miami'deki yatırım fırsatları hakkında bilgi verdi.


Miami'nin ABD'nin giriş kapısı niteliğinde olduğunu belirten Biter, Türk yatırımcıları Miami'de gayrimenkul yatırımı yapmaya çağırdı.


Gelen taleplere göre Türk yatırımcıların Florida eyaletinde Miami'den sonra en fazla West Palm Beach, Orlando, Tampa ve Naples'ta yatırım yaptığını anlatan Biter, Miami'de 10 binin üzerinde Türk'ün bulunduğunu tahmin ettiğini söyledi.


Miami'nin yabancı yatırımcıların bir numaralı tercihi konumunda olduğunu belirten Biter, "Paris, Amsterdam, Tokyo ve New York gibi popüler şehirler...