05 / 05 / 2024

Zeynep Aslı Topuz

Zeynep Aslı Topuz

Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 5 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Zeynep Aslı Topuz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Eyüboğlu, Sedat Çolak ve Zeynep Aslıhan Çolak ortaklığında kuruldu.

Zeynep Aslı Acar: Hedef projelerde Türk doğaltaşı kullanmak!

Zeynep Aslı Acar, "inşaat firmaları ile projelere yönelik çalışmak istiyoruz. Yurtdışında butik ve üst segmente yönelik projelerde Türk doğaltaşını kullanarak projelere imza atmak istiyoruz" dedi.

Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 5 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Zeynep Aslı Topuz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor!

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor. Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, ta r ili i evler aslına uygun restore edilerek, turizme kazandırılıyor.

Zeynep Bodur Okyay: İnşaat sektörü sanayiyi besleyecek şekilde büyümeli!

"İnşaat Sektöründeki Riskler, Sorunlar ve Küresel Fırsatlar" panelinde konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "İnşaat sektörünün sanayiyi besleyecek şekilde büyümesi gerektiğine inanıyorum" dedi.

Zeynep Bodur Okyay: İnşaat sektörü sanayiyi besleyebilir!

Zeynep Bodur Okyay, Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Zirvesi'nde, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin'in moderatörlüğünde düzenlenen "İnşaat Sektöründeki Riskler, Sorunlar ve Küresel Fırsatlar" panelinde konuştu

Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Vestel, kurumsal iletişim departmanında yenilenmeye giderek Vestel Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini Aslı Evren Eskibatman’a emanet etti. Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Eskibatman, öncesinde desiBel Ajans’ta çalıştı.

Zeynep Uludağ kimdir?

Mimar Zeynep Uludağ kimdir? Mimar Zeynep Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Uludağ, bugün hangi Üniversitede Mimarlık Fakültesinde ders veriyor? İşte Zeynep Uludağ...

Şeyh Şüceaddin Camii aslına uygun şekilde yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tabakhane Caddesi'ndeki caminin bulunduğu alanın kamulaştırma sonrasında Vakıflar Bölge Müdürlüğüne devredildiğini belirtti. Şeyh Şüceaddin Camii aslına uygun şekilde yeniden yapılacak...

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Aktürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alev Aktürk, Aslı Aktürk Pehlivanlar, Anol Bora Pehlivanlar, Mehmet Aktürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Zeynep Stefan: Sektörün gelişimi sigortacılara bağlı!

Generali’nin İtalya merkezinde 2 yıl çalışan ve ardından kısa süre önce Türkiye’ye dönen genç yöneticilerinden Zeynep Stefan, Türkiye’de sigortalı olma bilincinin mal sahipliği ile doğru orantılı olarak artacağının öngörülebileceğini belirtti

Zeynep Yanova Akfen Holding Yatırımcı İlişkileri Departmanı'nda görev yapacak!

Akfen Holding A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Yatırımcı İlişkileri Departmanı'na Zeynep Yanova'nın atanması hakkında açıklamada bulundu.

Zeynep Eğlence Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Eğlence Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahime Malkoç tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Zeynep Aslı Topuz Haberi

Zeynep Aslı Topuz

Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 5 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te,  Zeynep Aslı Topuz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Marmara Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Esenyurt, Pınar Mahallesi, 19 Mayıs Bulvarı...