18 / 05 / 2024

Zeynep Bal kimdir

Zeynep Bal kimdir

Mimar Zeynep Bal kimdir? Mimar Zeynep Bal bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Zeynep Bal, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Bal...

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Ahmet Bal kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Bal ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar... 

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kale Grubu'nun Balıkesir OSB fabrikası için imzalar atıldı!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dedesi Balıkesir'in efsane sanayicilerinden Şeref Eğinlioğlu'nun memleketine 30 milyon liralık fabrika kuruyor.

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Zeynep Esengil kimdir?

Mimar Zeynep Esengil kimdir? Mimar Zeynep Esengil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zeynep Esengil, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zeynep Esengil..

İsmail Baha Torun kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Baha Torun kimdir?İsmail Baha Torun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Baha Torun, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İsmail Baha Torun..

Zeynep Bal kimdir Haberi

Zeynep Bal kimdir

Zeynep Bal kimdir?

Zeynep Bal, 1985 yılında Nevşehir’de doğdu. Orta öğrenimini Nevşehir Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2008 yılı Ocak ayında Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


Yüksek lisans öğrenimine Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Anabilim Dalı’nda devam etmektedir. Ocak 2008'den itibaren Argos Yapı’da mimar olarak çalışmaktadır.


Mimar Zeynep Bal projeleri..

Argos in Cappadocia Butik Otel Kompleksi (2010)

Eltemur Evi (2009)

Bigalı Evi (2009)

Özkılıç - Arısoy Evi (2009)

Herbert Evi (2007)

Delmas Evi (2007)

Taşkonaklar Butik Otel (2007)

Elai Houses - Restoran/Butik Otel (2006)

Turunçlu Bağ Evi (2005)

Fransız Evi...