26 / 07 / 2024

Zeynep Bal özgeçmiş

Zeynep Bal özgeçmiş

Mimar Zeynep Bal kimdir? Mimar Zeynep Bal bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Zeynep Bal, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Bal...

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Hanımlar, bu airfryer eliniz kolunuz olacak! Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Bir kaşık yağ ile patates kızartması, balık, tavuk hatta kek pişiren Xiaomi Mi Smart airfryer, ev hanımlarının da, pratik mutfak cihazlarını sevenlerin de son dönemdeki gözde aleti. Peki Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, kaç TL?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor?

Cevat Şakir Kabaağaçlı nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor? Bodrumluların bu talebi gerçekleşecek mi?

Eminönü balıkçıları tarihe mi karışıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Eminönü’nde balık ekmek satan iş yerlerine 1 Kasım’ kadar boşaltılması için ihtarname gönderildi. Yarın balık teknelerinin çekilmesi için son gün. Eminönü esnafı, "Umarız kararı geri alırlar" diye konuştu...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Geçmişte fabrika olan AVM'ler!

Geçmişte, başta Et Balık Kurumu olmak üzere kamuya ait işletmeler satıldıktan sonra, pek çok fabrika kapatıldı ve oldukça değerli olan arazileri üzerine alışveriş merkezleri yapıldı. İşte o AVM'LER...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Kale Grubu'nun Balıkesir OSB fabrikası için imzalar atıldı!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dedesi Balıkesir'in efsane sanayicilerinden Şeref Eğinlioğlu'nun memleketine 30 milyon liralık fabrika kuruyor.

Naci Ağbal'dan mükelleflere matrah artırımı çağrısı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin kanunun tarihi fırsatlar sunduğunu belirterek, "Bunlardan biri de matrah artırımı. Matrah artırımı yapan mükelleflere geçmişe dönük vergi incelemesi yapmayacağız." dedi.

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Zeynep Bal özgeçmiş Haberi

Zeynep Bal özgeçmiş

Zeynep Bal kimdir?

Zeynep Bal, 1985 yılında Nevşehir’de doğdu. Orta öğrenimini Nevşehir Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2008 yılı Ocak ayında Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


Yüksek lisans öğrenimine Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Anabilim Dalı’nda devam etmektedir. Ocak 2008'den itibaren Argos Yapı’da mimar olarak çalışmaktadır.


Mimar Zeynep Bal projeleri..

Argos in Cappadocia Butik Otel Kompleksi (2010)

Eltemur Evi (2009)

Bigalı Evi (2009)

Özkılıç - Arısoy Evi (2009)

Herbert Evi (2007)

Delmas Evi (2007)

Taşkonaklar Butik Otel (2007)

Elai Houses - Restoran/Butik Otel (2006)

Turunçlu Bağ Evi (2005)

Fransız Evi...