06 / 05 / 2024

Zeynep Fıratoğlu kimdir

Zeynep Fıratoğlu kimdir

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Ferko İnşaat Kurumsal İletişim Pazarlama Müdürü Zeynep Fıratoğlu; projede tüm partilerin birlikte çalışmasının öneminden bahsetti.

Zeynep Fıratoğlu kimdir?

Vadistanbul projesinin Reklam ve Kurumsal İletişim Yönetmeni Zeynep Fıratoğlu kimdir? Zeynep Fıratoğlu ne zamandan beri Vadistanbul projesi için çalışıyor? İşte Reklam ve Kurumsal İletişim Yönetmeni Zeynep Fıratoğlu'nun biyografisi...

Emel Onur: Condo Hotel konseptinin mimarıyız!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile röportaj yaptı. İşte o röportaj...

MESA: Nesiller boyu kazandıran marka!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Gayrimenkul Borsası'nda bu hafta MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu ile röportaj yaptı.

Özyurtlar 60 bin aileyi ev sahibi yaptı!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün sayfasında Özyurtlar Holding Başkanı Tamer Özyurt ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ile yaptığı röportajı yayınladı..

Fuzul Grup yeni projelere odaklandı!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün sayfasında Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcı Eyüp Akbal ile yaptığı röportajı yayınladı..

Türkiye'ye yabancı yatırımcının büyük ilgisi var!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile özel röportaj yaptı. İşte o röportaj..

Ahmet Erkurtoğlu: Yönetmelikler mimarları özgür kılmıyor!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu ile özel röportaj yaptı. İşte o röportaj..

Kaan Yücel: Kentsel dönüşümü uzlaşarak yapıyoruz!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Piyalepaşa İstanbul Genel Müdürü Kaan Yücel ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj..

Zeynep Fıratoğlu: Ev alırken son söz kadınların!

Ev alırken son sözü kadınların söylediğini öngören girişimci iş kadını Zeynep Fıratoğlu, bu fikirden yola çıkarak, emlak sektörüne kadın gözüyle bakan 'kadincaemlak.com' internet sitesini kurdu.

Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir?

Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir? Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

Levent Üzümcüoğlu kimdir?

Levent Üzümcüoğlu, Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından açılan Kentsel Dönüşüm Departmanının başına getirildi. Peki, Levent Üzümcüoğlu kimdir? Levent Üzümcüoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Üzümcüoğlu...

Tümay Korucuoğlu kimdir?

Mimar Tümay Korucuoğlu kimdir? Tümay Korucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Korucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tümay Korucuoğlu...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Zeynep Fıratoğlu kimdir Haberi

Zeynep Fıratoğlu kimdir
Ferko İnşaat Kurumsal İletişim Pazarlama Müdürü Zeynep Fıratoğlu'nun konuşması:


Bu tüm partilerin beraber çalışması gerekiyor. Pr ajansı da, reklam ajansı da, sosyal medya ajansı da... Hepsinin beraber çalışması gerekiyor. Bizden örnek vermek gerekirse iki hafta önce lansmana çıktık biz. Ama lansmana çıkmadan önce herkes tüm ajanslar bir masada oturduk herkes kendi işini anlattı. Pr ajansının da outdoor nerede çıkacağından haberi vardı, reklam ajansının da google'ın hangi mecralarını kullanılacağından haberi vardı. Google dışı reklam alanları hangilerinin gireceği herkesin birbirinden haberi vardı. Bu ajanslar arasında iletişimi sağladı. Bugün ben olmasam bile ajanslar kendi aralarında işleri götürebiliyor.  Bu çok önemli. Sistem oturtmak aslında. Matbaa da o toplantıda vardı. Mimarımız renderları çalışan kişi de var. Kampanya çıkmadan bir hafta önce tüm partilerin kafasında canlanmıştı...