06 / 05 / 2024

Zeynep Gülşenin yeni görevi

Zeynep Gülşenin yeni görevi

Yapı-Endüstri Merkezi’nin yapı, mimarlık, gayrimenkul ve tasarım alanında 10.000’i aşkın sektör profesyonelini buluşturan ve her yıl 70’in üzerinde farklı format ve içerik geliştirilen etkinlikler bölümü yöneticiliğine Zeynep Gülşen atandı.

Şiddetli depremlerin binalarda yapacağı hasarı önceden ölçebilecek yeni bir sistem bulundu...

Avusturya'daki Graz Teknik Üniversitesi (TU), şiddetli bir depremden sonra depremin binalara verebileceği hasarı önceden ölçebilecek yeni bir teknoloji geliştirdiklerini duyurdu. Açıklamaya göre yeni yöntem kullanılarak 20 bin kilometre uzaktan bile milimetrik hassasiyetle ölçüldüğü kaydedildi. İşte

Eylül 2023 yeni ve zamlı dul-yetim maaşları tek tek açıklandı! Hesaplara tam bu kadar yatacak! Acil bakın!

Eylül 2023 yeni ve zamlı dul-yetim maaşları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki zamlı dul-yetim maaşları ne kadar oldu? Hemen hesaplara yatırılacak bu paralara bakın...

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Samsung Knox Matrix ile çoklu cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlıyor!

Samsung Knox Matrix ile cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlatıyor. Bu yeni platform sayesinde Samsung marka cihazlar, güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruyacak. İşte ayrıntılar...

Yeni SsangYong XLV ile güçlü performans ve geniş iç mekan bir arada!

SsangYong'un iddialı kompakt SUV modeli XLV, güçlü performansı, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar!

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu! 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler AK Parti'nin yeni seçim beyannamesindeki vaatler beyannamede yer alırken ''İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu yapıldı. İşte 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yılında gümüşün performansının altıdan daha iyi olacağını belirterek gümüşte yeni ralliler bekliyorum dedi ve rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları bakamdan geçmeyin!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Zeynep Gülşenin yeni görevi Haberi

Zeynep Gülşenin yeni görevi

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” Yapı-Endüstri Merkezi Etkinlikler Bölümü Yöneticiliği’ne, Nisan 2010’dan beri YEM Eğitim ve Etkinlikler Sorumlusu olarak görev alan Zeynep Gülşen atandı.

Uluslararası işbirlikleri, yarışma organizasyonları, B2B görüşmeleri, disiplinlerarası etkinlikler, tematik konferanslar ve özel etkinlikler ile Nisan 2010’dan beri 300’ü aşkın projenin organizasyonunda yer alan Zeynep Gülşen, disiplinlerarası işbirliklerinin güçlendirilmesi, YEM’in çok amaçlı etkinlik alanının farklı içeriklerde kurgulanması, yarışmalar, sergiler düzenlenmesi, eğitim ve seminerler kanalı ile akademik ve sektör örgütleri ilişkilerinin güçlendirilmesi, yabancı birçok önemli mimar ve uzmanın İstanbul’a gelmesi gibi çalışmalarda önemli katkılar sağladı.

1968 yılında kurulan 47 yıldır yapı dünyasına bilgi merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), sektördeki üreticilerle, bu ürün ve hizmetlere ihtiyaç duyanları bir araya getirecek platformlar oluşturuyor. YEM’in sektör paydaşlarını yüz yüze buluşturan organizasyonları...